• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola sve šokirao - ljut je samo zbog jedne stvari: Pričao o pijanom fudbaleru Sitija, a zbog ovoga će ga kazniti!

Autor Haris Krhalić

Nemirni su fudbaleri tima koji ove sezone dominira Premijer ligom.

 Gvardiola o Grilišu Izvor: Profimedia

Nekoliko bizarnih incidenata fudbalera Mančester sitija dogodilo se ove sezone, a trenutno je u centru pažnje pijani Džek Griliš kojem obezbjeđenje nije dozvolilo da uđe u noćni klub neprikladno obučen. O tome je, odmah nakon što se saznalo za aferu, govorio i Pep Gvardiola.

Španac je stao u zaštitu svog fudbalera, iako Grilišu ovo nije prvi takav incident. Poznato je da su Fil Foden i on najnemirniji igrači "Građana" pa se njihovo ime dovodilo u vezu i sa dvije engleske "gospodarice". Vjerovalo se da je u priču uključen Foden, a da odlazi na seanse kod dvije djevojke.

Sada je centralna tema Griliš, a pored njega su Kajl Voker i Rijad Marez, kojima Gvardiola zamjena samo jednu stvar - što ga nisu vodili!

"Jedino što me uznemirava je to što me nisu pozvali da idem sa njima. Nadam se da će me sljedećeg puta pozvati", rekao je Gvardiola.

Španac je potpuno stao u zaštitu svoj igrača, iako su se na društvenim mrežama pojavili snimku Džeka Griliša u pijanom stanju.

"Na snimku se ne vidi sve. Imali su zajedničku večeru, na kojoj su trijezni uživali sa svojim drugovima i dijelom osoblja iz kluba. Biće kažnjeni, ali zato jer me nisu pozvali sa njima", dodao je trener Sitija.

On je zaključio da su ovog puta fudbaleri Mančester sitija bez razloga na naslovnim stranama, kao i tretman koji imaju u medijima nije pravedan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC