• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpis na Marakani! Golman ostaje u crveno-bijelom: Zvezdino sam dijete, nema veće sreće za mene!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je objavila vijest o novom potpisu u klubu. U pitanju je talentovani čuvar mreže.

 fk crvena zvezda marko ćopić Izvor: MN PRESS

Objavila je Crvena zvezda vijest o novom potpisu u klubu. Talentovani golman Marko Ćopić je potpisao drugi ugovor sa srpskim timom i obavezao se na vjernost do 2024. godine.

On je rođen 14. jula 2003. godine, a u klub je stigao još kao pjetlić. Prošao je sve mlađe kategorije u Omladinskoj školi i sa timom je osvajao titule svake takmičarske godine. Prvi ugovor je potpisao 2019. godine, a sada je došao red na novi.

Možda će vas zanimati

Prošle sezone je Marko išao na pripreme sa prvim timom i učio je od Milana Borjana, koji se vratio na treninge, i Zorana Popovića, a ove sezone je na kaljenju u Grafičaru gdje stiče potrebno iskustvo.

"Presrećan sam zbog produžetka ugovora, Zvezdino sam dijete i ovo je već dvanaesta godina kako sam u klubu, a došao je trenutak i za drugi profesionalni ugovor. Za mene nema veće sreće nego nastaviti saradnju sa voljenim klubom. Kada sam potpisao prvi profesionalni ugovor, tada je za mene sve bilo novo, pa je samim tim bilo i drugačije u odnosu na sad, ali je sreća je sada ista kao i prilikom prvog potpisa", rekao je Ćopić.

Osvrnuo se na period od prethodne tri sezone od kada je potpisao prvi ugovor.

"Promijenili su se treneri, mnogi igrači, ja sam ostao tu hvala Bogu. Nisam mogao ni da sanjam da ću sa 18 godina potpisati već drugi profesionalni ugovor, kao ni da ću sa 16 godina ići na pripreme sa prvim timom. Sve se jako brzo desilo, sve je veoma lijepo. Mislim da nema ljepšeg osjećaja nego proći cijelu Omladinsku školu i doći u prvi tim, osvojiti sve trofeje od pjetlića do seniora. Jedno veoma lijepo iskustvo, nadam se da će se nastaviti."

Za kraj je pričao o ciljevima i planovima za budućnost, kao i o saradnji sa Markom Neđićem.

"Sve je bilo super, sarađivali smo od pionira, kadeta, omladinaca, sve smo osvojili. Drago mi je što sam uspio da mu pomognem u omladincima da osvojimo titulu i veoma sam mu zahvalan na svemu. Pripreme sa prvim timom su za mene bile najjlepši trenutak u dosadašnjoj karijeri, jer ni ja nisam očekivao. Uveče sam dobio poziv da ujutru idem na pripreme, osjećao sam se nevjerovatno. Ono što sam naučio za godinu i po dana od mojih starijih kolega je neprocjenjivo iskustvo. Daće Bog da steknem još iskustva, mislim da mi to jedino fali, jer sam mlad golman i da se vratim u prvi tim što prije, za to radim", zaključio je Marko Ćopić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC