• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan će na ovog klinca obratiti pažnju: U 92. minutu pokazao zašto vrijedi 19 miliona evra!

Autor Dragan Šutvić

Mladi napadač stavio tačku na derbi i pokazao da u formi dočekuje i crno-bijele.

 sparta prag viktorija plzen adam hložek  Izvor: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Mladi napadač Sparte Prag Adam Hložek (19) zapao je sigurno za oko treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću u nedjeljnom derbiju protiv Viktorije Plzenj. Centarfor rođen 2002. postavio je u 91. minutu konačan rezultat 2:2 i donio svom timu bod pred duel protiv beogradskih crno-bijelih u nokaut fazi Konferencijske lige.

Možda će vas zanimati

Sparta je u derbiju na svom stadionu imala šansu da se primakne vodećem tandemu na tabeli, ali će na kraju morati da bude zadovoljna time što je izbjegla poraz. Viktorija Plzenj vodila je 2:0 do 71. minuta, kada je vezista Sparte David Pavelika smanjio na 1:2, a onda je u nadoknadi vremena heroj domaćih postao mladi Hložek.

Tim kome Partizan gostuje u četvrtak plasirao se u Konferencijsku ligu tako što je u grupnoj fazi Lige Evrope zauzeo treće mjesto, iza Liona i Glazgov Rendžersa, a ispred Brondbija, koga je savladao u posljednjem kolu. Zanimljivo je da je mladi Hložek bio strijelac i u tom duelu, pa s obzirom na njegovih sedam golova ove sezone nije čudo što je na specijalizovanom sajtu Transfermarkt već procijenjen na 19 miliona evra.

Duel Sparte i Partizana zakazan je za četvrtak u 21 čas, a lider Superlige napravio je dobar uvod u evropsko proljeće pobjedom protiv Radničkog u Nišu, u prvom "proljećnom" kolu Superlige. Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević naglasio je poslije tog meča daje sva pažnja u Humskoj trenutno usmjerena na nedjelju i duel protiv Radničkog 1923 u Beogradu, a da će uz to misliti i na Spartu.

"Mislimo sad samo o Kragujevcu, to je za nas sve, spremićemo se i za Prag, ali Kragujevac nam život znači", rekao je Stanojević poslije utakmice.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC