• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević bi potpisao neriješeno - Partizan otišao u Prag: Fejsa ostao u Beogradu, želja je preskočiti još jednu rundu!

Autor Dragan Šutvić

Bliži se prvi od dva meča protiv Sparte.

 aleksandar stanojević najavio utakmicu protiv sparte Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizan otputovali su u Prag, gde ih u četvrtak uveče (21.00) očekuje prvi meč nokaut faze Konferencijske lige protiv domaće Sparte.

Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević istakao je kakvi su ciljevi njegove ekipe na teškom gostovanju u Češkoj.

Možda će vas zanimati

Srpski internacionalac Nemanja Kuzmanović, koji dugo nastupa u Češkoj, poručio je Partizanu kako da igraju ne bi li savladali Spartu, a Stanojević želi da njegov tim preskoči i ovu rundu.

"Svaki rezultat koji vam daje mogućnost da igrate u Beogradu i prođete dalje je za mene pozitivan. Sve što je moguće nadoknaditi u Beogradu, preokrenuti ili sačuvati je pozitivno. Svi smo zadovoljni zbog proljeća u Evropi. Imamo situaciju da pokušamo da preskočimo bar još jednu rundu. Idemo motivisani i zadovoljni što smo ipak napravili neki uspjeh na međunarodnoj sceni", rekao je Stanojević.

On je dodao da bi u ovom trenutku potpisao da u Pragu bude neriješeno.

"Kada dođe utakmica, bilo koja, pa čak i prijateljska, ne razmišljate o slejdećem koraku već samo o tom duelu. Titula nam je prioritet, uvijek je i bila, ali bilo bi neozbiljno da kažemo da nam nije bitno što igramo proljeće u Evropi, dvomeč na međunarodnoj sceni koji je dobar za klub i afirmaciju. Ulazimo maksimalno motivisani i sa najjačim snagama."

Na prethodnom meču, protiv Radničkog u Nišu, golman Aleksandar Popović je doživio lakši potres mozga, zbog čega je morao da bude prevezen u bolnicu. Ipak, sada je sa njim sve u redu.

"Popović je dobro i biće među stativama sutra. Fejsa je ostao u Beogradu, kao i Danilo Pantić, a ostali igrači su spremni i konkurišu za sastav", poručio je Stanojević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC