• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konteu zabranjeno da daje izjave: Morao je da se pravda zbog interjvua - "Nije dobro prevedeno, evo šta sam rekao!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Totenhem je po svemu sudeći odmah reagovao

 antonio konte ne može da daje izjave Izvor: Profimedia

Menadžer Totenhema Antonio Konte poznat je po tome da uvijek govori ono što misli, pa je tako nedavno u izjavi za "Skaj Italiju" otvorio dušu o periodu u Totenhemu.

"Kad sam gledao Totenhem spolja, mislio sam da ima dosta prostora za napredak, ali kada sam došao... Ono što nam se desilo u januaru nije bilo lako, izgubili smo četvoricu igrača i to važnih, a doveli smo samo dvojicu. I kada samo posmatramo brojčano snanje, na papiru smo oslabili sastav. Bentankur i Kuluševski (obojica došli iz Juventusa ove zime) su savršeni talenti za Totenhem, jer kao klub traži mlade igrače koji bi mogli da se razvijaju i da rastu, a ne traži igrače koji su spremni da odmah doprinesu. To je problem", rekao je Konte Italijanima.

Možda će vas zanimati

On je tim povodom u petak izašao pred engleske medije i rekao da je ljut zbog onoga što je ispalo. Optužio je novinare da konstantno pokušavaju da naprave problem između menadžera Totenhema i prvog čovjeka kluba, Danijela Levija.

"Mislim da sam bio veoma, veoma jasan i nije mi jasno zašto neko pokušava da stvori problem sa mnom. I nisam samo ja u pitanju, tako je bilo i prije. Čitao sam i u prošlosti priče o ovom klubu i to je stvorilo problem između trenera i predsjednika kluba. Izvinjavam se, ali me je uznemirila ova situacija, posebno zbog toga što sam dao intervju za italijanske medije", rekao je Konte.

Poslije svega, Totenhem mu je zabranio da daje intervjue i izjave novinarima iz svoje zemlje.

"Totenhem sada ne želi da pričam sa italijanskim medijima, jer prevod nije tako jasan i ne poklapa se sa mojim mišljenjem", rekao je trofejni stručnjak.

"Tokom intervjua o prelaznom roku, kada je januar bio završen, pitali su me o klubu, da li sam srećan i rekao sam da je klub uradio najbolje što je mogao. Izgubili smo četvoricu i rekao sam da su to bili važni igrači za Totenhem. Klub je platio veliki novac jer su otišli na pozajmicu... Govorio sam i u brojevima, kada izgubite četvoricu važnih igrača, a imate ih prije toga 20, onda ostanete sa 18 i onda ste slabiji", objasnio je Konte.

Italijan, koji je stigao u Totenhem 2. novembra, vodio je "pijevce" na 19 utakmica, u kojima je ostvario deset pobjeda, tri remija i šest poraza.

"Uvijek sam govorio da uživam u Totenhemu, u radu sa ovim igračima, to sam uvijek ponavaljao. Imamo četiri mjeseca na kraju sezone i pokušaćemo da uradimo najbolje što možemo u ligi. A, onda ćemo vidjeti", podvukao je Konte, na engleskom jeziku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC