• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neukusno je da pričam o tome! Stanojevića pitali o polemici sa Stankovićem, on objasnio šta su pričali!

Autor Haris Krhalić

Trener Partizana priznao grešku i poručio da je i poslije poraza protiv Zvezde sve u rukama njegovog tima.

 Stanojević nakon poraza od Zvezde Izvor: Arena sport

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da ostvare pozitivan rezultat u 166. "večitom" derbiju, pošto su na stadionu "Rajko Mitić" izgubili od Crvene zvezde 2:0.

Golovi Ohija Omoižuanfa i Aleksandra Kataija naneli su crno-bijelima prvi poraz u Superligi ove sezone i smanjili njihovu prednost na vrhu tabele na dva boda. Poslije svega, Aleksandar Stanojević je priznao svoju grešku s izborom tima za derbi.

"Zaslužena pobjeda Zvezde. Mnogo su bolje ušli u meč od nas. Bili su takmičarskiji. Jednostavno nismo imali u fazi napada nikakva rješenja, brzo smo gubili lopte. Nismo bili 100% ni u čemu. Uvijek kažem kad tako počnete meč, onda kažem sebi 'ja sam vjerovatno loš odabir ekipe napravio'. Žao mi je naših navijača, napunili su jug, bilo ih je dosta i na istoku. A Zvezdina čista pobjeda, zaslužena. Trgli smo se u nastavku, igrali bolje, ali nismo bili dovoljno opasni da bismo ih ugrožavali. Sve je bilo fer i korektno", počeo je Stanojević na konferenciji za medije.

On je potom otkrio šta je bio razlog polemike sa Dejanom Stankovićem poslije meča, a bio je upitan i o suđenju Srđana Jovanovića.

"Sa Dekijem smo pričali o nekim izjavama. Sve je bilo korektno, ništa loše, bio je korektan, konstruktivan razgovor. Neukusno je da pričam. Sa sudijom sam pričao zašto mi je dao žuti karton. Nemam nikakvu zamjerku, onako gledajući sa strane, mislim da je kontrolisao utakmicu. Da li je nešto griješio ili ne, to će analiza pokazati. Ja nemam zamjerku. Mislim da nije griješio."

Pogledajte

00:14
Polemika Stankovića i Stanojevića
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Stanojević je naglasio da je pogriješio sa izborom startne postave.

"Mislim da je trebalo da napravim takmičarskiji tim, kao što smo ušli u drugo poluvrijeme. Imali smo utakmicu koja nas je jako potrošila, nismo mogli da igramo kao što smo navikli. I Zvezda je doprinijela tome njihovim načinom igre. Nije alibi, niti ga tražim, ali jednostavno, možda da sam tri izmjene napravio, kao što smo počeli drugo poluvrijeme. Možda je trebalo tako da počnemo. To je umijeće znati da li je neko svjež ili potrošen ili nije. Ali nije to razlog, to je jedan od razloga. Drugi je što nam Zvezda nije dozvolila da igramo. Pita se nešto i protivnik. Nisu nam dozvoljavali da stvaramo šanse u nastavku čak i kad smo često bili na njihovoj polovini. Sam sam birao tim i očigledno pogriješio sa igračima koje sam izabrao."

Stanojević kaže da nije problem taj što je Zvezda prišla na dva boda, jer je bolje imati prednost nego zaostajati nekoliko bodova.

"Nisam nikad rekao da je neko od nas favorit. Srećan sam da su mi svi prije ovog prvenstva govorili da nemamo nikakve šanse, a mi smo i dalje u trci. Imamo dva boda više i ima mnogo da se igra. Treba pobjeđivati svaku utakmicu, a biće kikseva sa obje strane. Mnogo nam je bolje ovo nego da smo na minus četiri ili pet. Nosićemo se lakše sa plus dva nego sa minus dva. Ako smo pravi, na nama je, zadržaćemo ili povećati prednost. Dugo se igra prvenstvo. Stvarno smo mnogo utakmica odigrali. Ako smo pravi, nema nikakvih problema. Sve zavisi od nas", poručio je Aleksandar Stanojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC