• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan preživio dramu u Subotici - penal u 85. odlučio: Sudija gledao VAR, crno-bijeli ipak pobjegli Zvezdi!

Autor Haris Krhalić

Izuzetno teška utakmica za crno-bijele, ali Partizan je ipak uspio da slavi!

 Partizan bolji od Spartaka sa 2:1 Izvor: MN PRESS

Teško, naporno, dramatično, ali ipak uspješno - tako bi se moglo sumirati Partizanovo gostovanje u Subotici. Lider šampionata uspio je da upiše i drugu pobjedu ove sedmice u Superligi, ali tek nakon gledanja VAR snimka, pogotka iz penala i mnogo tenzije u završnim minutima meča.

SPARTAK - PARTIZAN 0:1 (0:0)
/Natho pen. 85/

Ekipa Aleksandra Stanojevića je u četvrtak bila pod pritiskom da mora da pobijedi pošto je prethodno Crvena zvezda trijumfom uspjela da ih na dva sata zamijeni na čeli tabele domaćeg prvenstva.

Ovoga puta su oni igrali prvi, ali pritisak se činio još većim. Po teškom terenu u Subotici, protiv odličnog i motivisanog protivnika, Partizan je jedva uspio da upiše nova tri boda.

Glavni detalj na meču odigrao se u 81. minutu, kada je Nemanja Jović poslije jednog duela pao u šesnaestercu Spartaka, mada sudija Lazar Lukić isprva nije pokazao na penal za goste. No, kada je poslije par minuta lopta napustila igru, bio je pozvan da ipak pogleda VAR snimak.

Nakon dugog gledanja ponovljenog snimka, vidjelo se da je kontakta između Jovića i defanzivca Spartaka bilo, ali se čekala odluka da li je to bilo dovoljno za jedanaesterac. Lukić je procijenio da jeste, pa je Bibars Natho u 85. minutu zatresao mrežu!

Donijelo je to veliko slavlje igračima Partizana, ali i olakšanje. Uslijedile su potom varnice, koškanja i nekoliko oštrijih duela u završnim minutima meča, koji je zbog raznih prekida trajao čak 99 minuta.

Ipak, Spartak u dugačkoj nadoknadi nije mogao da šokira crno-bijele, pa je Partizan uspio da sada prebaci pritisak na "vječitog" rivala.

U ranijoj fazi meča, obje ekipe su imale svoje šanse. Najbolje je propuštao Partizan, preko Nikole Terzića, ali su i domaći imali šta da prikažu i testiraju Nemanju Stevanovića u nekoliko navrata.

Ipak, poslije svega, pričaće se samo o detaljima iz završnice meča...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC