• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasulo u PSŽ! Katarski šeik tjera Nejmara iz kluba: Sve puca u Parizu

Autor Haris Krhalić

Nove informacije stižu iz Francuske poslije ispadanja Pari Sen Žermena iz Lige šampiona.

 Gazda Pari Sen Žermena tjera Nejmara Izvor: Profimedia

Sada već tradicionalno - svaki put kada Pari Sen Žermen doživi neuspjeh u Ligi šampiona i ispadne iz tog takmičenja, iz Pariza stižu brojne informacije o skandalima, podijeljenim svlačionicama i "rezovima" koje su vlasnici spremni da naprave.

Tako je moralo da bude i ovog puta, a zna se i ko će biti glavna "žrtva". Informacije iz Francuske navode da su vlasnici PSŽ-a iz Katara bjesni i da jedva čekaju da se riješe Brazilca Nejmara!

Kako javlja francuski novinar Roman Molina, poznat po tome da je uvijek jako dobro obaviješten o dešavanjima u svlačionici PSŽ-a, na tome da Nejmar ovog ljeta ode sa "Parka prinčeva" insistiraju čak i katarski emir i njegova svita!

Nejmarove partije već dug period nisu na zadovoljavajućem nivou, a izgleda da su u Parizu shvatili da njihov transfer od 222.000.000 evra pre pet godina uopšte nije donio neophodne rezultate.

Nejmar je označen kao igrač koji mora da napusti ekipu kako bi PSŽ-u krenulo nabolje, a Molina ističe da se to ne odnosi samo na predsjednika Nasera Al Kelaifija, koji je u centru skandala zbog pretnji sudijama. To se odnosi čak i na katarskog emira, šeika Tamima bin Hamada Al Tanija!

Previše novca je do sada uloženo da bi PSŽ iz sezone u sezonu doživljavao bolne poraze u Ligi šampiona i izgleda da je svima u Kataru to dozlogrdilo. Ipak, postavlja se pitanje u kom pravcu će krenuti PSŽ ako se riješe Nejmara ovog ljeta, a i Kilijan Mbape odluči da ode u Real Madrid, kao što mnogi očekuju.

Ipak, poslije onih 1:3 i het-trika Karima Benzeme, katarske gazde više neće ništa da trpe...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC