• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog ovoga je Mesi urlao na saigrača: Leo zaboravio da nije više u Barseloni, tamo bi ovo bio gol! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zanimljiv detalj sa utakmice Real Madrida i Pari Sen Žermena koji je mnogima proakao.

 Mesi-pobjesnio-na-Veratija Izvor: Twitter/Johnspacemuller/Screenshot

Pari Sen Žermen ima mnogo problema i isplivali su na površinu nakon katastrofalnih pola sata na "Santijago Bernabeu" uz pomoć kojih je Real Madrid priredio veliki preokret i prošao zahvaljući Karimu Benzemi i sjajnom Luki Modriću.

Ipak, veliki uticaj na to imala je i sudijska procjena zbog koje je žestoko pobjesnio gazda "svetaca" Naser El-Kelaifi, ali mnogo više nezainteresovanost napadača da pomognu odbrani, odnosno loši odnosi između igrača zbog čega je navodno došlo i do tuče u svlačionici.

Loša atmosfera i manjak hemije uticali su na to da čak i Nejmar i Mesi izgledaju kao prosječni igrači, pa tako Pari Sen Žermen trenutno djeluje kao skup odličnih pojedinaca koje je nemoguće uklopiti.

Čak ni dolazak sedmostrukog dobitnika "Zlatne lopte" nije uspio da promijeni njihov DNK, pa se Argentinac uklopio u sivilo. Odigrao je dva blijeda meča protiv Real Madrida, u prvom čak promašio i penal, dok je u drugom bio bez prave šanse. Nešto svojom, a nešto i tuđom krivicom...

Tako je PSŽ krajem prvog poluvremena imao šansu da dokrajči "kralja", ali Mesi nije dobio loptu kada je očekivao, odnosno kada bi je dobio u Barseloni.

Marko Verati je došao u kazneni prostor, bio na 11 metara iskosa sa lijeve strane, a Mesi je utrčavao u kazneni prostor. Vidjeli smo desetine puta takvu akciju u Barseloni, kada bi Alba pronašao Argentinca, međutim Italijan nema još to razumijevanje sa Mesijem i propala je ogromna prilika.

Tako je Mesi čak devetu utakmicu zaredom ostao bez gola protiv Real Madrida, kluba kome je dao 26 golova, a zbog propuštene šanse pobjesnio je na Veratija.


(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC