• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobijedio Zvezdu 3:0 pa dao gospodski odgovor: Imaju veliku prednost pred "Marakanu", ali za njega nije gotovo!

Autor Haris Krhalić

Đovani van Bronkhorst je bio prezadovoljan pobjedom Rendžersa protiv Crvene zvezde, ali kako navodi, uprkos velikoj prednosti, ovo je tek prvo poluvrijeme njihovog dvomeča.

 Van Bronkhorst nakon pobjede nad Zvezdom Izvor: Profimedia

Crvena zvezda nije uspjela da se iz Škotske vrati sa povoljnim rezultatom, pošto su izgubili 3:0 na gostovanju Rendžersu u prvom meču osmine finala Lige Evrope.

Ipak, uprkos ubedljivoj pobedi nad Zvezdom, koja je imala brojne šanse trener Rendžersa Đovani van Bronkhorst vjeruje da ovaj dvomeč još nije gotov.

Holanđanin je bio izuzetno zadovoljan ubjedljivim trijumfom, ali je svoj tim pozvao na oprez pred gostovanje u Beogradu 17. marta.

"Igrali smo protiv novog tima i novog kluba. Mislim da su oni zaista jaki, kao što sam ranije rekao. Oni su ovdje sa razlogom. Srećan sam zbog rezultata koji smo ostvarili, ali još uvijek nije gotovo. Možemo da budemo srećni sa učinkom, ali sljedeće nedjelje moramo da budemo dobri i tamo. Atmosfera koju oni imaju u Beogradu je slična ovoj koju imamo ovdje. Moramo da budemo spremni. Trebalo bi da se pripremimo za Dandi u nedjelju, a onda u ponedjeljak bi trebalo da ponovo mislimo o Crvenoj zvezdi", rekao je Van Bronkhorst na konferenciji za medije.

On je istakao da njegov tim ima veliku prednost.

"Pobjede od 3:0 u Evropi ne viđate često, jer nema toliko golova u ovom takmičenju. Kada postignete tri pogotka protiv tima kakav je Crvena zvezda, to jeste dobar učinak, ali tek smo na pola puta. Mi idemo tamo sljedeće nedjelje i imamo veliku šansu da odemo u narednu rundu narednu."

Na kraju, prokomentarisao je i čestu upotrebu VAR sistema, koja je pomogla kod dosuđivanja penala za Rendžers, ali i kod poništavanja Zvezdinih pogodaka zbog ofsajda.

"Kada postignete gol, uvijek gledate u četvrtog sudiju, jer on sve provjerava. Pogotovo kada su postizali golove i kada je zastavica bila podignuta. To je igra čekanja između trenutka u kome se sve desilo i definitivne odluke. Jedva čekate da vidite šta će se dogoditi... Dobili smo na taj način penal, takođe su i poništeni njihovi golovi zbog ofsajda. Ali na kraju, mislim da je VAR tu s razlogom i da je dobar. Tu je da pomogne sudijama i otkloni njihove greške. Ako treba da čekamo minut ili minut i po da bi bila donijeta odluka - neka bude tako. Mislim da je fer da VAR sve kontroliše", zaključio je Đovani van Bronkhorst.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC