• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaboravili ste Inijestu? Dao je gol u Ligi šampiona! Ima 37 godina i hoće da se vrati u Barselonu

Autor Haris Krhalić

Legenda ne odustaje!

 Inijesta želi da se vrati u Barselonu Izvor: Profimedia/Itaru Chiba/AFLO

Dok Ćavi (42) vodi Barselonu kao trener, dok se Leo Mesi (34) muči u Pari Sen Žermenu i sve glasnije razmišlja o povratku kući, dok Dani Alves (38) opet uživa u igri kraj desne aut linije na Nou Kampu, njihov nekadašnji saigrač Andres Inijesta i dalje igra fudbal – na Dalekom istoku.

Slavni vezista već skoro četiri godine igra za japanski klub Visel Kobe i u utorak je dao gol u Azijskoj ligi šampiona, u kojoj je njegov tim pobijedio australijskog rivala Melburn viktoru rezultatom 4:3. Inijesta je dao prvi gol na meču, u 6. minutu, a konačnih 4:3 postavio je u 95. minutu njegov saigrač, Brazilac Linkoln.

Inijesta je prošlog proljeća produžio ugovor sa japanskim klubom do leta 2023, pa je i tako pokazao da nema namjeru da uskoro ostavi fudbal, kojem je pružio mnogo. Uz to, strijelac gol za titulu prvaka svijeta 2010. godine nedavno je priznao da bi volio da se vrati u Barselonu, jedini klub za koji je nastupao uz aktuelni tim.

"Volio bih da se vratim u Barselonu i da pomognem toj instituciji. Postoji mnogo znakova pitanja oko toga i teško je reći šta će se dogoditi u budućnosti. Barselona je moj dom i nigdje mi ne može biti bolje nego tamo", rekao je Inijesta španskom novinaru Đeraru Romeu.

S obzirom na to da je Barsa nedavno vratila Danija Alvesa, ne bi trebalo odbaciti mogućnost da se ove ili sljedeće godine odluči da vrati kući pravu ikonu kluba, uz kojeg bi sigurno bolje stasavali mladi asovi i stubovi nove Barselone, poput Pedrija (19), Gavija (17), Ferana Toresa (22)...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC