• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbacuju Čelsi iz Lige šampiona? Treba im posebna dozvola, ako je ne dobiju - ne mogu da igraju!

Autor Haris Krhalić

Novi problemi zbog "crne liste" na kojoj se nalazi Roman Abramovič.

 Čelsi bi mogao biti izbačen iz Lige šampiona Izvor: Profimedia/David Klein/Sportimage

Kako javljaju francuski i engleski mediji postoji velika šansa da se meč Čelsija i Lila u Francuskoj u okviru nokaut faze Lige šampiona otkaže! Razlog je to što je vlasnik Čelsija Roman Abramovič na "crnoj listi" Evropske unije.

Ruski milijarder je već istakao da je poslije brojnih pritisaka spreman da proda Čelsi, a navodno planira da kupi drugi klub u koji bi ulagao, ali dok se zaista ne izvrši prodaja "Plavci" su pod konstantnim pritiskom. Napustili su ih neki sponzori, moguće je da će im otići i veliki broj fudbalera, a sada bi mogli da budu izbačeni iz Lige šampiona!

U Velikoj Britaniji, tj. Engleskoj, Čelsiju je dozvoljeno da se takimiči i da posluje jer su vlasti klubu izdale specijalnu dozvolu, a sada "L'Ekip" javlja da je potrebno da i francuske vlasti izdaju takvu dozvolu kako bi klub mogao da se takmiči na francuskom tlu.

U prvom meču je Čelsi savladao Lil sa 2:0 i u velikoj su prednosti, ali ukoliko ne budu mogli da zaigraju u meču koji je na programu u srijedu od 21 čas vrlo lako bi sve moglo da se završi za "zelenim stolom", a tu stvari ne bi izgledale dobro za "plavce".

Ipak "L'Ekip" ističe da bi iz respekta prema "sportskom fer-pleju" Vlada Francuske zapravo mogla da izda tu dozvolu Čelsiju.

"Ako se ne usvoji posebna dozvola, s obzirom na sankcije mislim da postoji realan rizik da meč u Lilu neće biti održan", rekao je neimenovani izvor francuskim medijima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC