• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS odgovorio Zvezdi na napad na Piksija: Igrajte na terenu, a ne van njega! Biće oštrih kazni

Autor Haris Krhalić

Iz "Kuće fudbala" odgovoreno crveno-bijelima poslije napada na selektora i na sudijsku komisiju.

 FSS pružio podršku Draganu Stojkoviću Piksiju Izvor: MN PRESS

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je sjednica Izvršnog odbora FSS. Iz "Kuće fudbala" odgovoreno je na saopštenja Crvene zvezde i pružena podrška selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju poslije napada na njega iz Ljutice Bogdana.

Nakon saopštenja sa "Marakane" da se na utakmici Spartak - Partizan desila pljačka "u režiji Dragana Stojkovića Piksija kao nekad Slaviše Kokeze", a potom i najave selektora da će tužiti generalnog direktora crveno-bijelih Zvezda Terzića, FSS je objavio poruku podrške Piksiju koju prenosimo u cjelosti.

"Povodom neprimjerenih saopštenja i zlonamjernih optužbi na račun Fudbalskog saveza, Sudijske komisije i selektora našeg najboljeg nacionalnog tima, Izvršni odbor FSS izražava punu podršku svim organima i pojedincima iz sistema Fudbalskog saveza Srbije. Na današnjoj Skupštini klubova Super i Prve lige zaključeno je da imamo dobro suđenje i uz podršku VAR-a regularno takmičenje. Od takve politike savez neće ni po koju cijenu odustati. Zato, pozivamo klubove da poštuju propise i da se bore za bodove pošteno na terenu, a ne van njega".

"Izvršni odbor izražava nepokolebljiv stav da se svi problemi riješavaju unutar institucija saveza, a ne saopštenjima i pritiscima. Opšti interes mora biti iznad pojedinačnog, naročito sada kada cjelokupan srpski fudbal doživljava preporod. U tom smislu IO očekuje najstrožije sankcije od strane disciplinskih organa i iniciraće dodatno pooštravanje disciplinskih mijera za ovakvo ponašanje u skladu sa preporukama UEFA. FSS duguje posebnu zahvalnost selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovim saradnicima za sve radosti i uspjehe koje su nam podarili i učiniće sve da ih zaštiti od nedostojnih napada i omogući preko potrebni mir pred naredne utakmice", saopštio je Fudbalski savez Srbije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC