• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On ne može da spoji jedno korisno dodavanje! Legenda osula paljbu po zvijezdi Juventusa - Nekad je to igrao Pirlo!

Autor Nikola Lalović

Francuz ne može da gleda ovakav Juve.

 Evra-napao-Artura Izvor: Profimedia

Juventus je u Španiji bio lošiji tim na terenu, a "izvukao" je 1:1 golom Dušana Vlahovića na samom startu meča. Ipak u drugom duelu su pregaženi jer je Viljareal savladao Alegrijev tim sa ubjedljivih 3:0 golovima u finišu meča. 

Ipak, Masimilijano Alegri i pored teškog poraza ne smatra da je njegov tim bio lošiji na ovom susretu. Kako ističe, 75 minuta je "stara dama", dominirala!

"75 minuta bili smo bolja ekipa i u prvom poluvremenu imali smo puno prilika. U drugom je Viljarreal igrao onako kako to uvijek radi, stavio je sve igrače iza lopte i samo se branio. Ovo je fudbal i Liga šampiona, ali svojim igračima ne mogu da zamjerim baš ništa", izjavio je Alegri.

Ipak, itekako ima onih koji nisu zadovoljni onim što su vidjeli na terenu, a jedan od njih je bivši fudbaler Juventusa Patris Evra. Francuz je bijesan zbog igre ovog tima, ali je ipak pohvalio Alegrija.

"Jako sam razočaran onim što je Juventus pokazao u ovoj utakmici. Mislim da trener Masimilijano Alegri čini čuda s ovim igračkim kadrom koji ima na raspolaganju", smatra Evra.

Poseban problem Juventus je imao u sredini terena, a to se jasno vidjelo. Evra je posebno imao pik na brazilskog vezistu Artura. Njega je ranije kritikovao Fabio Kapelo, a Evra ga je posebno "nagazio".

"Tim nije dovoljno kvalitetan, posebno u sredini terena. U moje vrijeme imali smo Klaudija Markizija, Andreu Pirla, Artura Vidala... Sad je tu Artur. Mislim da taj čovjek nije imao nijedno dodavanje kojim bi nešto uradio. Ne pravi razliku", rekao je Evra.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC