• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović progovorio o odlasku iz Bolonje - svako ima svoju istinu: Direktno kažem ono šta mislim!

Autor Haris Krhalić

Siniša Mihajlović je na konferenciji za štampu pričao o odlasku iz Bolonje. Postoje nesuglasice sa prvim čovjekom kluba...

 Siniša Mihajlović o odlasku iz Bolonje Izvor: Profimedia

Potrese u Italiji izazvala je informacija da Siniša Mihajlović želi da napusti Bolonju. Tamošnji mediji su otkrili da je nezadovoljan načinom na koji predsjednik Đuzepe Saputo vodi klub, prije svega zbog nedostatka ambicija. Navodno je srpski stručnjak želio još nekoliko pojačanja tokom zime, nije ih dobio i to ga je iznerviralo.

Prema njihovim informacijama nedostatak ambicija je glavni razlog Sinišinog nezadovoljstva i spreman je da ode već na ljeto, iako mu ugovor traje do 2023. godine. Sada je spekulacijama došao kraj, pošto se i sam Mihajlović oglasio po tom pitanju.

Na konferenciji za štampu, uoči meča sa Atalantom (nedelja 20.45 časova) su pitanja novinara bila uglavnom vezana za tu temu. Srbin je, u svom stilu, davao odgovore i biranim riječima je govorio o novonastaloj situaciji.

"Još uvijek nisam razgovarao sa predsjednikom Saputom. Pričaćemo poslije današnjeg treninga. Svako ima svoju istinu, jednu imam ja, drugi imaju nekoliko. Svako vidi stvari na neki svoj način", počeo je Mihajlović.

Ponovio je da bi volio da ostane tu, ali da stvari moraju da se poklope.

"Ovdje mi je lijepo. Nisam u Bolonji zato što imam dobru platu, već zato što želim da se zabavim i zato što imam ambicije. Uvijek sam iskren, ono šta mislim to i kažem, bilo da je dobro ili loše."

Do kraja sezone je ostalo još 10 utakmica.

"Važno je da završimo kako treba, probaćemo da osvojimo što veći broj poena, ali u isto vrijeme ćemo dati i šansu nekim mladim igračima. Volio bih da u završnici sezone vidim tim koji želi da napreduje, koji je željan uspjeha i koji će pokazati karakter i biti borben", zaključio je Mihajlović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC