• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Makedonce čeka premija ako naprave senzaciju! Srušili su Italiju, slijedi Portugal, a poznata je i nagrada!

Autor Haris Krhalić

Premijer je ušao u avion u kom su bili fudbaleri i otkrio koliko novca će država izdvojiti ako prođu na Svjetsko prvenstvo.

 Makedonce očekuje premija ukoliko pobijede Portugal Izvor: Profimedia

Napravila je Sjeverna Makedonija veliko iznenađenje u baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Svi su očekivali da će o plasmanu odlučivati duel Italije i Portugala, tako nisu mislili i oni. Uspjeli su da eliminišu tim Roberta Manćinija i da nastave svoju bajku.

Da bi prošli na Mundijal moraće da naprave još jedan korak. Čeka ih duel sa Portugalom u Portu. Moraće da pobijede Kristijana Ronalda i ekipu da bi otišli na planetarnu smotru. Za to će imati još jedan dodatni motiv, pošto im je obećana novčana premija ukoliko prođu.

Pred sam put je premijer Dimitar Kovačevski ušao u avion u kom su se nalazili fudbaleri i obećao da će država izdvojiti određena sredstva kao nagradu za njih ako odu u Katar.

"Vi ste za nas prvaci, pobjednici i naš ponos. Vjerujemo u vas i želimo vam uspjeh protiv Portugala. Najmanje što mi možemo da uradimo jeste da izdvojimo premiju od 500.000 evra ako prođete na Mundijal", poručio je Kovačevski.

Sjeverna Makedonija je prošle godine po prvi put igrala na Evropskom prvenstvu, a tokom kvalifikacija za Mundijal je pobijedila i Njemačku. Podsjetimo, Srbija je ostvarila direktan plasman na takmičenje tako što je u Lisabonu pobijedila Portugalce. Mogu li i Makedonci stopama "orlova"?

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC