• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik crveno-bijelih i legendarni fudbaler "otvorili" Klub navijača Crvene zvezde u Šamcu (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Klub navijača Crvene zvezde zvanično je otvoren u Šamcu.

 Klub navijač FK Crvena zvezda u Šamcu (FOTO) Izvor: MONDO/Slađan Jeremić

Otvaranju prostorija Kluba navijača "Delije" prisustvovali su predsjednik beogradskog kluba SvetozarMijailović i legendarni fudbaler Miloš Šestić.

Prvi čovjek crveno-bijelih priznao je da je ovo za njega bio divan doživljaj da se u jednoj maloj sredini kakav je Šamac ovoliko voli Crvena zvezda.

"Ljubav prema Crvenoj zvezdi i sve ono što su momci uradili od jednog objekta koji je bio ruševina, stvorili prostor za okupljanje, ne samo zvezdaša, nego prijatelja, je primjer kako treba postupati. Za nas je najvažnije, vidjeli smo da su oni svojim autoritetom u Šamcu obezbijedili da imaju ovakav prostor. To je i naša želja i naš interes da ljudi koji vole Zvezdu imaju ugled, prije svega u ovoj sredini, jer na taj način jača ugled Crvene zvezde", rekao je Mijailović.

Legendarni Miloš Šestić, koji je u Zvezdinom dresu odigrao 441 utakmicu i postigao 108 golova, pritom osvojivši četiri titule prvaka i pehar Kupa Jugoslavije, srećan je što je ponovo došao u Šamac.

"Rođen sam u Milosavcima kod Laktaša, pa se u Republici Srpskoj osjećam kao u svojoj kući. Najveća čast i sreća što sam ovde na otvaranju Kluba navijača. Do sada nisam vidio da postoji ovakav klub ni u Srbiji ni u Srpskoj. Svaka im čast. Ponosan sam", rekao je popularni Šele.

Stanko Stanković, predsjednik kluba Zvezdinih navijača u ovom posavskom gradu, naglasio je da trenutno broje oko 250 pristalica, a u planu im je i bavljenje humanitarnim radom.

"Planovi su da dodatno omasovimo članove i ojačamo klub navijača, pokrenemo i učestvujemo u humanitarnim akcijama", izjavio je Stanković.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC