• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković o kritikama za FSBIH, Peteva i “zmajeve”: I mi smo očekivali više, ali potrebno je vrijeme za rezultat!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

“Reprezentacija se stvara nekoliko godina a ne za nekoliko utakmica, naš cilj je plasman na EURO”, poručio je predsjednik FSBIH Vico Zeljković.

 Zeljković o kritikama za FSBIH, Peteva i “zmajeve”: I mi smo očekivali više Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Reprezentacija BIH u dvije prijateljeks utakmice tokom marta upisala je poraz od Gruzije 1:0 i pobjedu istim rezultatom protiv Luksemburga.

“Zmajevi” nisu oduševili ni igrom pa su se našli na meti kritika javnosti i navijača, koji zamjeraju i loše nastupe u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje su ponovo završene neuspješno.

Možda će vas zanimati

 Povodom kritika na račun FSBIH, selektora Ivajla Peteva i reprezentacije BIH nakon utakmice sa Luksemburgom oglasio se i predsjednik Saveza Vico Zeljković.

Za sve one koji ovih dana napadaju svim sredstvima rukovodstvo Saveza, selektora i igrače A reprezentacije želim istaći da smo i sami više očekivali od martovskih prijateljskih susreta”, objavio je Zeljković na svojoj facebook stranici i dodao da rezultate nije moguće postići preko noći.

“Naša očekivanja i želje su jedno, a stvarnost i situacija u kojoj se nalazimo nešto sasvim drugo. Poznavaoci fudbala znaju da već nekoliko godina nema rezultatskog napretka i da ga nije moguće preko noći postići. Reprezentacija je u stvaranju, i kao što je izjavio naš kapiten Edin Džeko, potrebno je malo strpljenja i razumijevanja da bi se napravio tim koji će se ponovo plasirati na neko veliko takmičenje.

Naš cilj je plasman na EURO 2024. a utakmice u Ligi nacija će biti jedna vrsta pripreme za ostvarenje tog cilja. U tom smislu igrači, posebno ovi mlađi, koji tek stasavaju, imaće našu punu podršku i povjerenje.

Siguran sam da će strpljenje i podršk, a ne konstantan pritisak, pomoći selektoru i igračima da naprave ono što od njih očekujemo, i mi, i javnost. Reprezentacija se stvara nekoliko godina a ne za nekoliko utakmica i ponavljam, naš cilj je plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine", poručio je Zeljković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC