• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler krao kopačke, pa prodavao preko interneta: Veliki skandal u francuskom velikanu, izdala ga bivša!

Autor Haris Krhalić

Mladi fudbaler jednog od najvećih klubova Francuske napravio je nevjerovatnu glupost.

 Fudbaler Bordoa krao kopačke i prodavao na internetu Izvor: Profimedia

Jedan od velikana francuskog fudbala nalazi se u veoma teškoj situaciji. Bordo, koji postoji već 140 godina i šest puta je bio šampion države, blizu je ispadanja iz Lige 1, ali mnogo veći problemi postoje u samom klubu. Posljednji koji se pojavio jedan je od najbizarnijih koje smo čuli u profesionalnom fudbalu posljednjih godina.

Kako prenosi nekoliko francuskih medija, među kojima prednjačio RMC, jedan mladi fudbaler Bordoa krao je kopačke svojih saigrača kako bi ih prodavao na internetu i tako zarađivao!

Za sada nije otkriven identitet mladog igrača, ali je klub već sproveo istragu. Fudbaler je kažnjen novčano, ali i jednom utakmicom suspenzije, što navijači smatraju preblagom kaznom za ovakav incident. Naravno, ovakva kazna nije se svidjela ni njegovim saigračima...

Oni su u posljednje vrijeme primijetili da im nestaje obuća, ali vjerovatno ne bi uspjeli da utvrde ko je krivac za tako nešto da mladog fudbalera koji je od skoro priključen prvom timu nije "izdala" bivša devojka. Možda i kao dio osvete za raskid, ona je u svlačionicu Bordoa javila informaciju da jedan od njihovih saigrača prodaje preko interneta njihovu opremu.

Podsjećamo, sličan incident dogodio se Kasperu Dolbergu u Nici, kada mu je nestao sat vrijedan 70.000 evra, a sam Bordo poznat je po bizarnim situacijama. Samo u prethnodnih nekoliko mjeseci igrači su imali problem sa navijačima, u klubu se dogodio jedan rasistički skandal, bivši trener Vladimir Petković izgubio je kontrolu nad svlačionicom, a novi šef stručnog štaba David Gujon nije u sjajnim odnosima sa nekoliko prvotimaca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC