• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudar klanova! Rasulo u Parizu, sijevaju optužbe

Autor Haris Krhalić

Nove informacije stiže iz Francuske o situaciji u Pari Sen Žermenu.

 Problemi u Pari Sen Žermenu Izvor: Profimedia

Nova nedjelja, novi katastrofalan poraz za Pari Sen Žermen. Ispadanje iz Lige šampiona od Real Madrida prije dvije sedmice pokazalo je da na "Parku prinčeva" vlada rasulo, a poslije užasnih 0:3 protiv Monaka u nedjelju, isplivali su novi detalji iz svlačionice PSŽ-a!

Kako javljaju francuski mediji, u timu Maurisija Poketina postoje klanovi, a kako stvari stoje, jedna grupa igrača se žali na tretman koji pojedinci imaju!

"RMC Sport" je objavio informacije iz svlačionice Parižana, a one će sigurno ponovo podići buru u Francuskoj. PSŽ u ligi ima tri poraza u posljednjih pet mečeva, a ispadanje od Real Madrida je takođe ostavilo traga.

Francuski list piše da postoje frakcije unutar ekipe i da su na snazi dva glavna klana. Jedan čine igrači koji govore španskim jezikom, a drugi čine francuski fudbaleri. Iako se ne pominju imena, reklo bi se da se po tom osnovu na jednoj strani nalaze Nejmar, Leo Mesi, Kejlor Navas, Anhel di Marija i Serhio Ramos, a na drugoj igrači poput Kilijana Mbapea, Presnela Kimpembea, Abdua Dijaloa...

"RMC Sport" piše i da ekipi nedostaje karaktera i da su u vrh kluba čak pristizale i pritužbe klanova o prevelikoj popustljivosti prema pojedinim igračima. Navodno se međusobno optužuju i za nedostatak privrženosti klubu.

I pored svih tih problema, PSŽ je na čak 12 bodova prednosti na vrhu francuskog šampionata, ali već odavno njima nije dovoljno da budu "samo" prvaci države.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC