• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape dobija 150 miliona evra za samo dvije sezone: Otkriven razlog zbog kog ga PSŽ moli da "ispali" Real Madrid!

Autor Dragan Šutvić

Kratkoročni projekat sa Mbapeom mogao bi da napravi potpuni "bum" na tržištu.

 psž daje mbapeu 150 miliona evra za dvije sezone  Izvor: Profimedia

Francuski napadač Kilijan Mbape postaće ovog ljeta slobodan agent pošto mu ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, a činilo se da čitav svijet zna da će karijeru nastaviti u Real Madridu.

To se posebno činilo nakon što je Real Madrid napravio veliki preokret protiv PSŽ-a i izbacio ih u osmini finala Lige šampiona, međutim u posljednje dvije nedjelje sve više se piše o velikom preokretu u kome čak učestvuju i političari. Sada se sve više čini da će Mbape ostati u Parizu i to zbog ogromnog novca...

Možda će vas zanimati

Pari Sen Žermen je Mbapeu ponudio novi ugovor na samo dvije godine, ali na osnovu kog bi zaradio čak 150 miliona evra. Da, dobro ste pročitali - 75 miliona evra po sezoni! To je značajno više nego što je Real Madrid ponudio Mbapeu.

"Kraljevski klub" bio je spreman da ga učini jednim od najplaćenijih igrača današnjice sa sezonskom platom od 30 miliona evra, međutim sada će to morati da "podebljaju" ako planiraju da ga dovedu. Spremili su bogati bonus za potpis ugovora, lijepo će proći i njegov agent, međutim novac koji PSŽ trenutno nudi "nije normalan".

Razlog zbog kog u Parizu toliko žele da Kilijan Mbape ostane jeste Svjetsko prvenstvo u Kataru. Dobro je poznato da su vlasnici kluba upravo iz Katara, a bilo bi idealno kada bi na Mundijalu jedan od najboljih igrača bio "njihov".

Zato su spremni da i preplate Mbapea i ponude mu strašan novac po cijenu da ga ponovo izgube 2024. godine. Najvažnije od svega je da Mbape bude član Pari Sen Žermena u trenutku održavanja Svjetskog prvenstva, a vidjećemo da li će se i njemu oči "zacakliti" na ove brojke.

Takođe, pitanje je da li će Real Madrid imati strpljenja za njega nakon što ih je "prevario", odnosno da li će ulaziti u trku i ponuditi mu veći ugovor nego što je prvobitno zamišljeno.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC