• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić oduševljen Piksijem! Nemanja vjeruje u "orlove", a jednog igrača je posebno istakao

Autor Haris Krhalić

Nemanja Vidić prati svoj nacionalni tim i vjeruje u ideju Dragana Stojkovića Piksija.

 Nemanja Vidić o reprezentaciji Srbije Izvor: MN PRESS

Srbija sa Draganom Stojkovićem Piksijem na čelu uspjela je da se plasira na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a fudbal koji igraju "orlovi" sviđa se i Nemanji Vidiću.

Nekadašnji stub odbrane nacionalnog tima istakao je da sada Srbija igra pozitivan i napdački fudbal, kao i da se vidi da igrači cijene slobodu u igri koju dobijaju od selektora. 

"U dobroj smo poziciji sa jako pozitivnim trenerom Draganom Stojkovićem. Ovo je neka drugačija Srbija. Selektor voli da igra ofanzivno, a igrači mu vjeruju i cijene slobodu koju im daje. Uspjeli smo da napravimo neke sjajne rezultate. Pobijedili smo Portugal u gostima", naveo je Vidić. 

On je posebno naglasio da je većina ovog tima u najboljim godinama i da uz to dolaze neke nove snage da pojačaju nacionalni tim. 

"Imamo iskusne igrače koji igraju za neke od najvećih klubova u Evropi. Dušan Tadić je u Ajaksu, Sergej Milinković-Savić u Laciju, Luka Jović u Real Madridu. Mnogi su na vrhuncu karijere, imaju 25-30 godina. Niko ne igra u Srbiji, svi su na višem nivou u Njemačkoj, Španiji, Engleskoj, Italiji ili Francuskoj", dodao je Vidić. 

Morao je da pomene i Dušana Vlahovića koji sa 22 godine dominira u Italiji i tranzicija iz Fiorentine u Juventus mu je prošla vrlo lako! 

"A tu je i Dušan Vlahović koji je sa samo 22 godine potpisao za Juventus. On je jako uzbudljiv napadač za Srbiju i već daje golove za nacionalni tim". naglasio je on. 

Na kraju je istakao da je grupa u kojoj se nalazimo jako teška, ali da naš tim itekako ima snage da je prođe. 

"Siguran sam da na ovom turniru možemo da odigramo dobro, ali smo u grupi sa Brazilom i Švajcarskom sa kojima smo bili i prošli put u Rusiji. Srbija je vodila protiv Švajcarske 2018. godine, ali onda su oni postigli pobjednički gol u 90. minutu. Grupa je teška, ali mislim da možemo da je prođemo", zaključio je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC