• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li su sudije pogurale Real? Ovo je poništeni gol Čelsija: Lopta "liznula" ruku Alonsu, evo zašto nije pogodak (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte još jednom spornu situaciju sa meča Čelsija i Real Madrida.

 poništen gol čelsija protiv real madrida Izvor: TV Arena sport/screenshot

Real Madrid je prošao u polufinale Lige šampiona i to tako što se osvetio Čelsiju za prošlosezonsku eliminaciju. Real je imao velikih 3:1 iz prvog meča, olako ih je prokockao na "Bernabeuu" pošto je Čelsi vodio 3:0, ali je gol Rodriga donio produžetke u kojima je Benzema obezbijedio prolaz dalje!

Ipak, da li je sve moglo da bude drugačije da je Čelsiju priznat gol Alonsa iz 63. minuta, odnosno da li je u semaforu u jednom trenutku trebalo da bude ispisano 0:4?

Možda će vas zanimati

Lopta je do lijevog beka Čelsija stigla poslije duge akcije, prihvatio ju je i raspalio desnom u rašlje, međutim nakon slavlja gostujućih igrača sudija Marčinjak je dobio signal iz VAR sobe da je nešto sporno. Mnogi su mislili da je možda faul u začetku akcije nad Mendijem, ali se ubrzo ispostavilo da se provjerava Alonsov prijem lopte.

Posumnjalo se na ruku i na snimku djeluje da je lopta "liznula" njegovu šaku nakon dva kontakta sa nogom, odnosno da je to bila prednost koju je ostvario na nedozvoljen način.

Poruka iz VAR sobe je bila da se pogodak poništi, a igrači Čelsija ostali su u čudu. Ipak, pravila kažu da je svako igranje rukom igrača koji postigne gol, pa čak iako je to bilo slučajno, nedozvoljeno. Zbog toga je "plavcima" poništen gol... Ubrzo su opet postigli treći i tako "imali" prolaz, ali potom se probudio Real.

Ovo objašnjenje inače nije bilo dovoljno dobro Tomasu Tuhelu koji je žestoko kritikovao suđenje nakon susreta, pa ga najvjerovatnije zbog toga čeka i neka kazna.

"Možda je bilo previše očekivati protiv Real Madrida", rekao je Tuhel.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC