• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobuna u Junajtedu! Ronaldo diže ustanak: Izabrali trenera kog nisu odobrili, klubu prijeti haos!

Autor Haris Krhalić

I ovo pokazuje kako trenutno funkcioniše Mančester junajted.

 Fudbaleri Junajteda dižu ustanak zbog izbora trenera Izvor: Profimedia

Mančester junajted je prelomio i odlučio da njihov novi menadžer bude Erik ten Hag. Doskorašnji šef Dušana Tadića u Ajaksu već nego vrijeme figurirao je kao prvi kandidat za nasljednika Ralfa Rangnika, a navodno je ove nedjelje sve utanačeno i zvanično saopštenje se očekuje svakog trenutka.

To je naravno stiglo i do fudbalera "crvenih đavola" koji su u Ligi šampiona mogli da se uvjere kakav fudbal Ten Hag forsira, međutim nisu baš svi zadovoljni što je od svih kandidata pobijedio Holanđanin.

Britanski list "Miror" piše da je jedan od najnezadovoljnijih Kristijano Ronaldo. Nekada najbolji fudbaler svijeta sumnja da se uklapa u sistem koji Ten Hag forsira, i koji podrazumijeva mnogo trčanja i presinga, pa se javno pobunio i napravio buru u svlačionici na "Old Trafordu".

Ronaldo je uz nekoliko fudbalera bio na strani Maurisija Poketina iz Pari Sen Žermena, međutim rukovodstvo se ipak odlučilo za Ten Haga čiji je "CV" malo slabije popunjen.

Zbog toga se u klubu pribojavaju "bune u svlačionici" pošto je trener odabran bez konsultacija sa najvećim zvijezdama, odnosno nakon što su Ronaldo i njegovi saigrači dali zeleno svjetlo za Maurisija Poketina. Prethodno ga nisu poslušali ni za Antonija Kontea koji je napravio preporod u Totenhemu.

Zbog toga se postavlja i pitanje kakva je budućnost Ronalda u Junajtedu kada se ne poštuje njegova riječ, tako da se već neko vrijeme spekuliše da će na ljeto promijeniti boje i možda otići u PSŽ.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC