• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola ga više neće stavljati u tim - Čovječe, šta uradi! Mane vodi Liverpul do borbe za pehar, a Siti žali!

Autor Dragan Šutvić

Liverpul će igrati za još jedan trofej, dok Mančester siti ima za čim da žali na kraju...

 liverpul izbacio mančester siti iz kupa  Izvor: Profimedia

Liverpul ima i dalje šansu da osvoji četiri trofeja u jednoj sezoni, Mančester siti je u igri za dva. Novi duel dva najjača engleska tima viđen je na "Vembliju" u okviru FA kupa. i kući se srećniji vraćaju izabranici Jirgena Klopa. Za to mogu da zahvale i golmanu protivničkog tima.

Na kraju je tim sa "Enfilda" slavio (3:2), blistao je Sadio Mane, a "građani" su mogli i do produžetaka u nadoknadi, nisu iskoristili svoje šanse. Poslije pravog spektakla čeka se drugi finalista, odnosno ishod meča između Čelsija i Kristal Palasa.

Možda će vas zanimati

Liverpul je spetkakularno odigrao prvo poluvrije,e, na semaforu je bilo 3:0.

Konate je pogodio glavom posle kornera u 9. minutu, pa je viđen momenat zbog kog se Pep Gvardiola hvatao za glavu. Španski stručnjak je "miješao karte", kako zbog povreda, tako i zbog odmora, pa je Edersona ostavio na klupi, šansu je dobio mladi golman Zakari Stefen koji je htio da iskopira Edersona. On je oklijevao sa izbacivanjem lopte, čekao je, Mane je uklizao i smjestio loptu u mrežu. U završnici je Sadio fenomenalnim volej udarcem dodatno uvećao prednost.

Džek Griliš je u 47. minutu smanjio zaostatak, pa su izmjene dvojice trenera imale ogroman uticaj. Ulazak Rijada Mareza je "probudio" Siti, izlazak Nabija Keite i ulazak Džordana Hendersona je spustio tempo u svom timu. U nadoknadi je Bernardo Silva poslije šuta Mareza sačekao odbitak i smjestio loptu u mrežu, a onda je Siti imao priliku za produžetke. Imali su dva kornera, Griliš je šutirao, na kraju nije bilo promena.

Liverpul i Siti nastavljaju dramatičnu trku za pehar Premijer lige, oba tima su u polufinalu Lige šampiona. Gvardioline izabranike čeka madridski Real, Klopove Viljareal. Takođe, tim njemačkog stručnjaka je već osvojio Liga kup i na korak je i do trofeja u FA Kupu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC