• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisi igrao fudbal tri godine, bježi iz Reala! Jović dobio očinski savjet legende: Moraš da ideš, pazi na jednu stvar!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Stepi" ima jasu poruku za Luku Jovića.

 dragoslav stepanović savjetuje luku jovića da ide iz real madrida Izvor: MN Press/Profimedia

Srpski napadač Luka Jović stigao je u ljeto 2019. godine u Real Madrid kao veliko pojačanje za 60 miliona evra, međutim ni za tri sezone nije uspio da se izbori za minutažu pored Karima Benzeme.

Istina, francuski napadač je u prethodne tri godine možda zaigrao najbolji fudbal u karijeri, ali Jović je teško dolazio do šanse da zaigra čak i kada je Benzema povrijeđen. Srbin je tako ove sezone odigrao manje od 500 minuta za Real Madrid u svim takmičenjima i po svemu sudeći napušta Španiju na ljeto.

Možda će vas zanimati

Provejavaju priče da bi mogao da ostane ukoliko Karlo Ančeloti ode iz kluba, i na njegovo mjesto dođe Raul Gonzales, međutim legendarni srpski trener Dragoslav Stepanović ima savjet za Jovića.

"Vrijeme predstavlja veliki problem, Luka nije igrao redovno tri godine. Nikada ne zna kada će dobiti šansu. Trebalo bi da pređe u klub u kojem će redovno igrati i gdje ponovo može da dostigne vrhunski nivo. U Realu njegove šanse nisu velike, mora da naspusti Real Madrid, trebalo bi da ode u klub koji će mu pružiti priliku", rekao je čuveni "Stepi" za njemački list "Sport1" i potom je dodao:

"Luka mora da ide tamo gdje može redovno da igra, to je teško moguće u Real Madridu."

Stepanović je posebno pratio Jovića dok je nastupao za "njegov" Frankfurt, ali ni povratnička polusezone u Njemačkoj nije bila naročito uspješna za srpskog napadača. Potpuno je izgubio samopouzdanje sjedeći na klupi, pa mu je potrebna sredina koja će ga ponovo vratiti u visine.

Prethodno se najviše pričalo da bi mogao da završi u Italiji, dok je sada sve bliži Arsenalu. Arteta je zimus tražio Vlahovića, ali djeluje da je sada naciljao Jovića kao zamjenu za Lakazeta.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Da je Jović sportista ne bilo problema. Dečko mlati lovu, uživa, provodi se i misli da je najpametniji lik u fudbalskom svijetu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC