• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

9:0! Ponižavanje Mančestera - Liverpul ga opet razbio: Šamarčina Megvajeru i drugovima, Klopova mašina je na vrhu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Liverpul je sada vodeća ekipa Premijer lige, doduše sa utakmicom više u odnosu na Mančester siti.

 Liverpul-pobedio-Mancester-junajted-4-0. Izvor: Profimedia

Pobijedio ih je Liverpul 5:0 nasred "Old Traforda" i nadali su se da će tako nešto biti teško ponoviti. Ali zamalo da Mančester junajted doživi identičnu blamažu, pošto ih je mašinerija Jirgena Klopa samljela i u drugom premijerligaškom okršaju dva najtrofejnija engleska kluba.

LIVERPUL - MANČESTER JUNAJTED 4:0 (2:O)
/Dijaz 5, Salah 22, 85, Mane 68/

Na kraju, ukupan skor osvajača 19 i 20 titula prvaka Engleske je 9:0 za tim sa "Enfilda", koji je svojim navijačima priredio utakmicu za uživanje.

Još prije meča je bilo poznato da će čitav stadion u 7. minutu aplaudirati odsutnom Kristijanu Ronaldu nakon porodične tragedije koja ga je u ponedjeljak zadesila, u znak podrške, ali i prije tog minuta označenog njegovim brojem na dresu - Liverpul je već vodio 1:0.

Već u 5. minutu je odbrana Junajteda napravila amaterski pokušaj ofsajd zamke predvođen Harijem Megvajerom, koji je Mohamed Salah iskoristio da asistira Luisu Dijazu za vođstvo Liverpula. A onda je ponovo Egipćanin pokazao koliko voli da daje golove Junajtedu.

Nakon het-trika prošle jeseni protiv tima koji je vodio Ole Gunar Solskjer, sada je protiv Rangnikovog Junajteda stigao do dva pogotka i pomenute asistencije. Povisio je na 2:0 u 22. minutu poslije fenomenalnog dodavanja Sadija Manea.

Upravo je Mane sredinom drugog dijela igre bio strijelac za 3:0, da bi Salah postavio konačan rezultat uz pomoć asistenta Dioga Žote. Tako je Junajted stigao do 48. primljenog gola ove sezone, tri više nego ekipa Barnlija, koja se nalazi u zoni ispadanja...

Sada će im borba za Ligu šampiona biti dodatno otežana, pošto su i Totenhem i Arsenal ispred njih, a nije im pomoglo ni što se već u 9. minutu meča povrijedio Pol Pogba. Nemanja Matić je odigrao svih 90 minuta u ekipi Mančester junajteda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC