• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne može svaki put da bude lijepo": Dejan Stanković o Zvezdinoj pobjedi "na iskustvo, borbu..."

Autor Dragan Šutvić

Otkrio je i u kakvom je stanju Milan Borjan.

 dejan stanković poslije utakmice crvena zvezda čukarički  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je uz dosta napora savladala Čukarički na "Marakani" (1:0) i nastavila da vodi u trci za titulu. Gol El-Fardua Bena i povrede Milana Borjana obilježile su meč na stadionu crveno-bijelih, gdje su "brđani" u 87. minutu imali veliku priliku da izjednače.

Posloke utakmice, Dejan Stanković je čestitao svojim igračima i objasnio da nije jednostavno igrati protiv tako organizovanog tima.

Možda će vas zanimati

"Kad neko dođe organizovano, a ima kao Čukarički mladost, poletnost, hrabrost, organizaciju iza lopte... onda igrate protiv postavljene odbrane. Bilo je dosta grešaka, zbog terena, zbog naših stvari, tenzije, ali tako se osvaja titula, ne može svaka utakmica da bude briljantna i lijepa kao u Bačkoj Topoli. Zadovoljan sam borbom do kraja, malo na iskustvo, dosta na hrabrost, uspjeli smo da izvučemo do kraja", rekao je Zvezdin trener.

On je otkrio i u kakvom je stanju Zvezdin kapiten.

"Borjan je osjetio bol u mišiću, pa je dobio udarac u potkoljenicu. Kapitenski je ostao na terenu, htjeli smo da ga promijenimo, da mu skratimo bolove, ali kapitenski nije htio da izađe, i on i svi momci zaslužuju pohvale. Tako se osvaja titula, korak po korak, čeka nas još teže gostovanje u Novom Sadu nego što je bila ova utakmica, ali ako hoćeš titulu moraš da preskačeš sve prepreke do kraja", dodao je Stanković uz osmijeh.

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak nije imao šta da zamjeri ekipi poslije velike borbe.

"Zvezda je kvalitetan tim, to se vidjelo, nema priče oko toga. Trudili smo se u bloku da stojimo kako treba, primili smo olako gol, spremali smo se za takvu igru, ali... Ne mogu momcima ništa da zamkerim. Dali su maksimum i spremali su se izuzetno dobro", rekao je šef struke Čukaričkog.

Zvezda će u sljedećem kolu predstojećeg vikenda gostovati Vojvodini u nedkelju od 17.30, a Čukarički će dan kasnije ugostiti Radnički Niš od 18.30.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC