• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdina najteža pobjeda - "zaledila" se u 87. minutu! Ben je vratio na prvo mjesto, Borjanove muke na Marakani!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički golom El Fardu Bena i ponovo imaju dva boda više od Partizana na vrhu tabele.

 utakmica crvena zvezda - čukarički Izvor: MN PRESS

rvena zvezda je savladala Čukarički u 33. kolu Superlige i vratila se na prvo mjesto domaćeg prvenstva. Strijelac jedinog gola bio je El Fardu Ben u 40. minutu susreta, nakon sjajnog driblinga.

Taj pogodak bio je dovoljan za cijeli plijen i novu prednost od dva boda u odnosu na najvećeg rivala, koji je nešto ranije u toku dana pobjedom nad TSC-om na nekoliko sati preuzeo lidersku poziciju. Ipak, Zvezda će imati o čemu da brine nakon ovog meča.

Možda će vas zanimati

Kapiten Milan Borjan u tri navrata se žalio na povrede! Prvo je osjetio bol u mišiću, a kasnije dobio i udarac u potkoljenicu zbog kojeg je lekarska ekipa dva puta ulazila u teren. Miloš Gordić se zagrijavao, ali je reprezentativac Kanade ostao na terenu do poslednjeg sudijskog zvižduka.

O detaljima njegove povrede, a bolovi su bili primijetni na njegovom licu, više će se znati narednog dana. Ne treba ni pominjati koliki bi hendikep bio ako bi startni čuvar mreže morao na pauzu u samom finišu sezone dok se crveno-bijeli bore za titulu.

Što se tiče samog meča koji je imao epitet derbija kola, nismo vidjeli spektakularan meč. Kiša koja je padala prije meča i na njegovom početku "pokvarila" je teren, pa nismo videli prepoznatljivu igru nijednog tima.

Pored postignutog gola Zvezda je prijetila preko Milana Pavkova, Mirka Ivanića i Ohija Omoižuanfa, dok je Mitar Ergelaš u 87. minutu propustio najbolju priliku za izjednačenje. iskoristio je kiks odbrane Zvezde, ali je Milan Gajić stigao da ga izblokira u posljednjem trenutku i ostavi cijeli plijen na stadionu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC