• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši kapiten Zvezde došao na trening crveno-bijelih! I on vjeruje u Stankovića i ekipu: Sve je u našim rukama!

Autor Haris Krhalić

Nekadašnji kapiten Zvezde Mičel Donald je bio na treningu crveno-bijelih, poslije čega se prisjetio vremena kada je igrao na "Marakani".

 Donald Mičel na treningu Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Ostavio je Donald Mičel trag u Crvenoj zvezdi. Za tri sezone u klubu je odigrao 114 mečeva, dao 12 golova i nosio je i kapietnsku traku u jednom periodu. To je vjerovatno i najbolji pokazatelj povjerenja koje je uživao u klubu.

Crveno-bijele čeka završnica sezone u kojoj se bore za šampionsku titulu. Imaju dva boda prednosti u odnosu na Partizan i prednost u međusobnim duelima. Donald je došao na trening nekadašnjeg kluba i poslije toga je pružio podršku voljenom klubu.

Holanđanin, koji igra za reprezentaciju Surinama, je vidio iz prve ruke kako izgleda rad Dejana Stankovića i ekipe. Uvjeren je da će biti uspješni.

"Došao sam da podržim Zvezdu pred najvažnije izazove u sezoni. Ekipu čeka pet finala, imamo dva boda više od prvog pratioca na tabeli, tako da je sve u našim rukama. Vidim da je atmosfera u ekipi odlična i to me posebno raduje, a jedva čekam utakmicu protiv Čukaričkog, s obzirom na to da ću biti na stadionu i pružiti timu maksimalnu podršku kako bi ostvarili novu pobjedu. Nadam se da će navijači doći u što većem broju u srijedu, momcima je potrebna podrška, a zaslužili su je", rekao je Donald za sajt kluba.

Prisjetio se vezni fudbaler kako je izgledao i njegov period u Beogradu, a imao je samo riječi hvale na račun tima.

"Klub radi odlično, primjetno je da se iz sezone u sezonu sve više podiže ljestvica, a ja sam i po odlasku rekao da ću nastaviti da kao navijač budem uz Crvenu zvezdu. Još uvijek ima tu fudbalera koji su igrali sa mnom, što je dokaz da klub radi sjajno. Tu je Borjan, Rodić, Gobeljić, Srnić, Kanga, Katai, Ben, Pavkov... Poznajem i Popovića, bili smo oko mjesec dana u klubu zajedno, sjećam se i malog Erakovića, bio je na pripremama sa nama, sada je izrastao u fantastičnog igrača. Takođe i Nikolić je često trenirao sa nama kao jedan od najvećih talenata iz škole, golman Gordić. Naravno i Milijaš, legenda kluba, sada je u stručnom štabu. Lijepi dani kojih se uvijek rado sjetim", zaključio je Donald.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC