• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vrijeme je da Ohi i Pavkov postignu gol" - Zvezda čeka da prorade napadači: Stanković najavio još bolju Crvenu zvezdu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pričao je o meču protiv Čukaričkog u Superligi Srbije, a pomenuo je i Ohija i Pavkova!

 Crvena-zvezda-Cukaricki-uzivo-prenos-Arenasport-Dejan-Stankovic-izjava Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju borbu za šampionsku titulu utakmicom protiv Čukaričkog, a meč koji se igra u srijedu najavio je trener crveno-bijelih, Dejan Stanković. Mladi stručnjak koji sjedi na klupi aktuelnog šampiona Srbije govorio je i o formi pojedinih igrača njegovog tima.

Takođe, šef stručnog štaba Crvene zvezde obratio je pažnju i na protivničku ekipu, navodeći da je Zvezda spremna da im se prilagodi - uz dodatak da će biti bolji nego u Bačkoj Topoli.

Što se tiče gostiju, oni neće imati šta da izgube na gostovanju lideru.

"Svaka utakmica je priča za sebe i uz takav pristup dočekujemo Čukarički. Kada se jedna utakmica završi - odmaramo i spremamo se za narednu, a ciljevi su jasni. Igramo protiv trećeplasiranog na tabeli, dokazali smo da možemo da budemo pravi, iza nas je sjajna utakmica u Bačkoj Topoli i najmanje što možemo da očekujemo je isti pristup, ako ne i bolji. Čukarički nema šta da izgubi sutra i sa takvim predumišljajem dolaze na Marakanu. Umiju da odigraju fenomenalno i da iznenade jače od sebe", počeo je Stanković.

Na startu proljećnog dijela Crvena zvezda je tim sa Banovog brda savladala 3:0.

"Došli smo sa priprema, nismo imali 90 minuta u nogama i hvatali smo zalet za ono što nam je tad bilo najbitnije - derbi i Evropa. Tu smo pokazali da smo ušli u onu formu koju smo priželjkivali. Nekada je potrebno da i kada ne odigraš dobro - pobijediš, pogotovo trećeplasiranog na tabeli i to rezultatom 3:0. Sada je situacija drugačija, svi znamo koji su nam ciljevi. Protiv koga god da se igra, cilj su tri boda na Marakani i to je jedino što očekujemo", pojasnio je trener Zvezde.

Što se tiče forme pojedinih fudbalera Zvezde, Stanković je bio veoma opširan!

"Dragović je jednom prilikom rekao da su u timu Zvezde svi heroji i da utakmica uvijek izbaci posebnog. Ivanić je to bio protiv TSC-a, a nema razloga da to ne bude neko drugi. Dobro smo radili ove nedjelje, za Uskrs bili slobodni i vrijeme proveli za porodicama, tako da smo se oporavili za naredni meč u svakom smislu. Vrijeme je da Ohi i Pavkov postignu gol, ali važno je da i ako to ne učine, doprinesu tome da to nekom drugom pođe za nogom. Oni odvlače pažnju štopera, vezuju ih za sebe i ostavljaju prostor Kataiju, Ivaniću i Benu da djeluju. Nadam se da će početi da postižu golove, ali bitno mi je šta pružaju na terenu tokom 90 minuta. Poslije kad se otvori i kad krenu golovi, nadam se da neće stati. Kada je riječ o Gajiću, on već dvije i po godine od kada sam ja u klubu igra dobro. Svaki put i kada je počinjao i kada nije, njegov odnos ka obavezama je bio izvanredan. Nisam iznenađen što igra dobro, svakako da kada neko osjeti konkurenciju gleda da bude što bolji, a nama odgovara da imamo dva desna beka."

Trener crveno-bijelih je otkrio da je njegov tim spreman da se prilagodi različitim rivalima u Superligi, pa tako i brzom fudbalu kakav igra Čukarički.

"Spremili smo se dobro, ali ne bih o detaljima. Koliko će Ndiaj nedostajati Čukaričkom je najbolje da pitate njih, ali svakako je riječ o jednom od najbržih fudbalera u Superligi. Spušta odbranu, traži loptu iza leđa... Svakako, mi smo spremni da i kada neko ima brza krila, to branimo što je bolje moguće ili da jednostavno usmjerimo ekipu da napada na drugoj strani terena", zaključio je Stanković.

Poslušajte Dejana Stankovića pred meč protiv Čukaričkog:

Najava trećeg meča u plej-ofu Superlige.
Izvor: YouTube/Crvena zvezda

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC