• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Jirgen Klop, svi znaju šta znači ova pjesma! Govorili da znaju kada će otići - sada je sve poznato! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Spektakl na Enfildu će trajati bar još četiri godine.

 jirgen klop produžio ugovor sa liverpulom Izvor: Twitter/screenshot/LFC

Jirgen Klop ostaje menadžer Liverpula do 2026, definitivno je i on potvrdio ovog četvrtka. Njemački stručnjak, koji je od dolaska 2015. opet napravio šampionski tim na Enfildu, zapjevao je da se dobro osjeća i tako indirektno ozvaničio da je produžio ugovor koji je isticao 2024.

Dok njegov tim "gazi" kroz Ligu šampiona i vodi žestoku borbu za titulu Premijer lige protiv Mančester sitija, nije iznenađenje to što je saradnja produžena - na obostrano zadovoljstvo.

Bivši trener Majnca i Borusije Dortmund došao je u klub prije sedam godina i uradio ono što niko nije decenijama - donio titulu prvaka Premijer lige na Enfild 2020. Takođe, sa ekipom je postao i prvak Evrope u sezoni 2018/19, a sezonu ranije je izgubio u finalu protiv Real Madrida u Kijevu.

Iako je bilo očekivano da Klop ode iz tima u ljeto 2024. i da uzme odmor, ipak je odložio tu odluku. Za mnoge najbolji trener na svijetu uz Pepa Gvardiolu ne planira da stane, na radost svih koji vole njegov fudbal. A ko ne voli?

"Postoji mnogo riječi koje bih izgovorio da opišem kako se osjećam povodom ove vijesti. Oduševljen, ponizan, blagosloven, privilegovan i uzbuđen... Te riječi bi mogle da budu dobar početak. Postoji osvježenje oko svih nas u klubu i mislim da mi sve to daje energiju. Od kada sam ovdje, naši vlasnici su bili nevjerovatno posvećeni i puni energije za ovaj klub i jasno je da se trenutno to odnosi i na našu budućnost, bar što se mene tiče", rekao je on.

Klop je vodio ekipu na ukupno 371 utakmici i ostvario je 232 pobjede, uz 77 remija i 62 poraza. Na Enfild je donio ukupno pet trofeja i uspio da napravi tako snažan tim da svi ti pehari zaista i dalje djeluju kao početak onoga što će tek uraditi. Sudeći prema njegovim riječima i energiji, najbolje od Klopovog Liverpula tek slijedi...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC