• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović izvadio telefon, kune se u djecu i pokojnu majku: Ovo moram javno da kažem, neka Srbija zna šta mi se sprema!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Radničkog 1923 imao burno obraćanje javnosti prije utakmice u Novom Pazaru. "Hoće da me otjeraju iz srpskog fudbala!"

 Nenad-Lalatovic-u-Novom-Pazaru-se-kune-u-decu-i-majku Izvor: TV Arena sport/screenshot

Nenad Lalatović imao je emotivno obraćanje javnosti uoči utakmice svog Radničkog 1923 na terenu Novog Pazara. U jednom trenutku je izvadio mobilni telefon i zakleo se u djecu i majku da nije izgovorio riječi koje su mu pripisane na dan utakmice.

"Ono što moram javno da kažem i što je mene jako povrijedilo pred utakmicu. Uzeo sam da mogu svi da pročitaju, jer ovo nije izašlo u srpskim novinama, nego samo u pazarskim. Evo pogledajte - 'Skandal, Lalatović nazvao fudbalere Pazara 'Turcima'". To je sad izašlo ovdje, u dogovoru da su to rekli igrači i uprava Kolubare, sa kojima smo igrali. Ja se kunem u svoje troje djece da nikad nisam nazvao Pazarce 'Turcima'. Čija je to igra i čija je to izmišljotina da bih danas ovdje bio linčovan i da bi se danas sav teret srušio na mene, kada će doći prvi put njihovi navijači Ultrasi i biće puna tribina, uz besplatan ulaz. I onda dolazi izjava samo u njihovim, pazarskim novinama...".

Na konstataciju reportera TV Arena sport da Pazarci veoma poštuju Lalatovića, temperamentni trener je dodao:

"Zato što me Pazarci poštuju i vole, ja sam to zaslužio, ali od uprave Pazara i Kolubare, koji su prenijeli neistinu igračima Pazara, to je danas izašlo u novinama na veliki praznik. I da cijela Srbija zna da mi je rečeno da će iza moje klupe doći 20 navijača Pazara koji će me vrijeđati i da ću biti isključen do 20. minuta. Izvinjavam se, ali to moram da kažem. To govorim pred utakmicu, imam informacije šta će mi se dešavati danas. Mogu da se zakunem u svoju djecu i u svoju pokojnu majku, jer je ružno da se zna šta se meni sprema pred svaku utakmicu da bih bio sklonjen iz srpskog fudbala. Zašto? Jer dobro radim svoj posao? Jer sam uzeo 16 bodova u 11 utakmica, više nego što su oni prethodno uzeli u 22 kola? Što uspijevam da bez ijedne pomoći održim ovaj Radnički u ligi. Samo da se zna!"

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC