• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real postao šampion, Barselona se odmah oglasila: Dok u Madridu slave sa Nadalom, stigla poruka sa Nou Kampa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tako to rade veliki klubovi, iako sigurno nije bilo lako!

 barselona čestitala titulu real madridu Izvor: Profimedia

Real Madrid je u subotu ubjedljivo pobijedio Espanjol (4:0) i osvojio titulu, proslavivši je odmah sa Rafaelom Nadalom.

Odmah poslije utakmice, oglasila se i Barselona - čestitkom. "Barselona čestita Real Madridu osvajanje njihove 35. titule"; napisano je u poruci koja je odmah postala viralna na Tviteru. Lijep potez velikog kluba.

Za to vrijeme, u Madridu je bila žurka koja neće biti dugačka, jer ekipu Karla Ančelotija u srijedu očekuje spektakl - revanš protiv Mančester sitija poslije čudesnog meča u Engleskoj. S obzirom na to da će Nadal tada biti u gradu, na turniru na kojem bi mogao da se sretne sa Novakom Đokovićem, Rafa bi mogao da ponovo dođe na stadion i da podrži tim za koji navija.

Zanimljivo je to što Rafa navija za "kraljeski klub", s obzirom na to da mu je stric Migel Anhel Nadal igrao za Barselonu i vodio ga na trening da upozna svog idola. Uprkos tome, rekorder u broju grend slem titula otkrio je da su svi u porodici oduvijek navijali za Real, a da se to samo delimično promijenilo kada je stric obukao dres "Blaugrane" i nosio ga kroz čitave devedesete.

Zbog te ljubavi prema Realu, danas je jako lijep dan za čuvenog tenisera. Njegov klub je vratio titulu na Santjago Bernabeu nakon što je proteklih godinu dana provela u vitrinama Atletiko Madrida. Sa druge strane, Barselona je posljednji šampionski pehar osvojila 2019. i sudeći prema tome kako sezonu završava Ćavijev tim, a kako Karim Benzema i Luka Modrić, na Nou Kampu će morati mnogo da se potrude da bi ugrozili šampiona.

Real je osvojio titulu četiri kola prije kraja sezone, što dovoljno govori o tome koliko je tim Karla Ančelotija bio konstantan u Primeri, iako je doživio izuzetno bolan poraz u nedavnom El Klasiku, kada ga je Barselona ponizila pred domaćim navijačima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC