• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dino Ćorić igrao uprkos smrtnom slučaju, hvala Željovcima na lijepim željama": Tomislav Ivković nakon pobjede u derbiju

Autori Nebojša Šatara Autori Dragan Šutvić

Trener Borca Tomislav Ivković smatra da je njegov tim imao dosta sreće u derbiju protiv Sarajeva (1:0) i da bi najpravedniji ishod bio neriješen rezultat.

 Borac - Sarajevo 1:0, izjava Tomislav Ivković Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Crveno-plavi su pogotkom Jove Lukića stigli do velike pobjede nad Sarajevom (1:0), koja je praktično osigurala Banjalučanima treći uzastopni nastup u Evropi.

Nakon meča, hrvatski stručnjak sa klupe banjalučke ekipe Tomislav Ivković najprije se osvrnuo na tri važna detalja koja su prethodila utakmici na Gradskom stadionu.

"Medicinska služba je napravila sjajne stvari - vratili su trojicu igrača koji su 90 odsto bili van ekipe - Jovo Lukić, Dino Ćorić i Dejan Meleg. Hvala im. Drugo, hvala na karakteru Ćoriću, koji je imao smrtni slučaj danas u porodici i odigrao je vrlo dobru utakmicu. Treće, zahvaljujem 'Željovcima', koji su mi poželjeli sreću danas prije utakmice", rekao je Ivković.

Potom je kratko analizirao derbi protiv kluba sa "Koševa".

"Pravi derbi, čvrsta utakmica sa šansama na obje strane. Ušli smo fanzastično u meč i dominirali prvih 20-ak minuta, dali smo potom jedan gol. Sarajevo naravno nije bilo kakva ekipa, znali smo da ako ne postignemo drugi pogodak, a imali smo neke šanse, da će oni imati neke svoje situacije i oni su imali u određenim periodima svoju dominaciju. Naravno da je bila teška utakmica, sve čestitke mojim igračima, možda po šansama bi remi bio korektan, ali sreća je prevagnula na našu stranu i dobili smo vrlo važnu utakmicu", izjavio je trener Banjalučana.

Na kraju konferencije za štampu na kojoj je meč komentarisao šef struke Sarajlija Aleksandar Vasoski, okrivivši sudiju za poraz, "pao" je i srdačan pozdrav dvojice stručnjaka uz međusobne lijepe želje do kraja sezone.

"Srećno u finalu Kupa BiH", dobacio je Ivković.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hahaha

Malo se raspitaj gdje ti se lijece igraci pa onda izjavljuj. Raspitaj se ko ti lijeci igrace.

Haahaaa

Malo se raspitaj gdje ti se lijece igraci pa onda izjavljuj. Raspitaj se ko ti lijeci igrace.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC