• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za razliku od Sitija, mi smo "završili" Real Madrid! Pep Gvardiola nije znao kako, Ćavi jeste

Autor Haris Krhalić

On je najubjedljivije pobijedio Real Madrid ove sezone.

 Ćavi o utakmici Reala i Sitija Izvor: Youtube/FC Barcelona

Dok cijeli sijet priča o utakmici Real Madrida i Mančester sitija treneru Barselone Ćaviju sigurno su danima pomiješane emocije. Sa jedne strane, on je "kraljevski klub" razbio ranije ove sezone u Madridu, 4:0, a sa druge strane Pep Gvardiola je njegov prijatelj i vjerovatno je navijao za Mančester siti.

Zbog nevjerovatnog fudbala na "Bernabeuu", Ćavi je bio neizbježno upitan za taj meč u najavi susreta svog tima i Betisa, u nedjelju od 21 časa.

"Pričamo o naših 0:4 u Madridu i naravno da ovaj rezultat daje značaj tom uspjehu i kaže da smo bili bolji od Pari Sen Žermena, Čelsija ili Mančester sitija. I šalje još jednu poruku - onaj ko najviše zasluži pobjedu nije uvijek onaj koji pobijedi", rekao je on.

Karlo Anćeloti izveo je na tu utakmicu ekipu bez Karima Benzeme i sa Lukom Modrićem na neuobičajeno poziciji, u napadu. Barsa je sve to iskoristila, kaznila i deklasirala novog šampiona Španije.

"Cijenili smo tih 4:0 i u tim momentima, kao i sada. Ali to nam nije donijelo nijednu titulu. Mislim da je razlika to što smo mi iskoristili priliku da dovršimo taj meč, čim nam se ukazala. Istorija kaže da ako Realu 'oprostite' neki gol na 2:0 ili na 3:0, oni se vraćaju u meč. Zbog svega toga, naravno da nam znači ta pobjeda, a pogotovo zbog načina na koji smo pobijedili. To nam je pokazatelj kako bi trebalo da se takmičimo".

Da li je cilj Barselone da se sljedeće sezone nađe bar u polufinalu Lige šampiona?

"Ne možemo da razmišljamo o budućim ciljevima. Sada moramo da se plasiramo u Ligu šampiona, a onda će doći na red pojačanja i finansijski planovi i onda ćemo sve da vidimo i da postavimo ciljeve".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC