• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoćete da vas zapamte? Imate tri meča za to: Ovo je šampionski govor Zlatana Ibrahimovića koji je gurnuo Milan ka tituli

Autor Haris Krhalić

Zlatan Ibrahimović sve manje igra, ali to ne znači da je manje bitan za tim.

 Zlatan Ibrahimović govor saigračima Izvor: Profimedia

Nedavno je Zlatan Ibrahimović pričao o tome kako razmišlja o povlačenju, ali i o tome da mu je jasno da se njegova uloga u timu Milana mijenja. 

Govorio je da je vrijeme da bude mentor, da savjetima pomogne mlađim igračima i da u svlačionicu donese smirenost i iskustvo. A po svemu sudeći upravo bi to moglo "rosonerima" da donese titulu! 

Gubio je Milan od Verone, ali je uspio da se vrati u meč i preokrene. Golovima Tonalija i Florencija došli su do pobjede, a trener Stefano Pioli otkrio je da je ključan za preokret zapravo bio govor Ibrahimovića na poluvremenu.

"Rekao je nešto divno: 'Svi pamte Milanove igrače koji su osvojili titulu u Seriji A ili Ligi šampiona. Želite li da ostanete zapamćeni? Imamo tri utakmice za to'", citirao je Pioli Ibrajimovića.

Potom je već u 50. minutu Tonali na asistenciju Leaoa postigao gol za 2:1, a na kraju je iskusni Florenci donio još ubjedljiviju pobjedu.

Sada Milan dva kola prije kraja ima dva boda više od Intera i četiri boda u mečevima sa Atalantom i Sasuolom su dovoljna za titulu. "Rosoneri" imaju bolji međusobni skor od gradskog rivala što znači da mogu jedan meč i da odigraju nerješeno, a da opet budu šampioni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC