• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda osvojila titulu i mjesto u Ligi šampiona! Trofej stiže na "Marakanu", pesma crveno-bijelih u Lučanma

Autor Mladen Šolak

Crveno-bijeli omladinci donijeli trofej na "Marakanu"

 Omladinci Crvene zvezde osvojili titulu Izvor: MN PRESS

Omladinci Crvene zvezde prvaci su Srbije i to znači da će sljedeće sezone opet igrati u Ligi šampiona u svom uzrastu. Oni su remizirali protiv Mladosti u Lučanima 2:2 i tamo matematički uradili šta je potrebno da postanu šampioni, jer su u 28 utakmica osvojili 67 bodova, uz gol-razliku 87:35. Do kraja prvenstva ostale su još dvije utakmice.

Crveno-bijele omladince ove sezone predvodili su treneri Marko Neđić i Milan Stegnjajić, a juniori sa "Marakane" osvojili su titulu treću sezonu u nizu. Najbolji strijelac tima je Mihajlo Milosavić sa 10 golova, koji je ostvario i sedam asistencija.

"Prije svega, ne smijemo da zaboravimo stručni štab i momke koji su takođe učestvovali u osvajanju prvenstva, i koji su vodili ekipu u jesenjem dijelu sezone kada je napravljena dobra bodovna zaliha i razlika pred proljeće. U nastavku sezone, bilo je svega. Mučili smo se sa raznim problemima, bilo je dosta povreda, brojne stvari su nas pratile i zaista smo djelovali od sjaja do očaja. Bilo je teških trenutaka za nas, ali i lijepih, i u tom duhu je i završena današnja utakmica - Zvezdinom pjesmom i smatram da smo zasluženo prvi. Prezadovoljni smo zbog ostvarenog uspjeha i ponosni na činjenicu da smo šampioni Srbije. Takođe, podatak je još impresivniji kad se uzme u obzir da je ovo treća godina u nizu da je omladinska selekcija Crvene zvezde prvak Srbije, i svi koji smo dio kluba smo izuzetno srećni zbog toga", rekao je Stegnjajić poslije osvojene titulu.

U slučaju da seniori Crvene zvezde osvoje titulu, od njihovog učinka u kvalifikacijama i eventualnog plasmana u grupnu fazu zavisiće i faza od koje će crveno-bijeli omladinci igrati u tom takmičenju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC