• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajcarski provokator napravio haos poslije meča - "Nemate m**a": Isprozivao svoje saigrače, a ni sam se nije proslavio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Granit Džaka se obrušio na svoje saigrače iz Arsenala poručivši da su odigrali očajno protiv Njukasla.

 Granit Džaka kritikovao saigrače u Arsenalu Izvor: YouTube/Screenshot/Sky Sports Football

Arsenal je imao sve u svojim rukama i djelovalo je da će prvi put poslije šest godina uspjeti da izbore učešće u Ligi šampiona, ali porazi u "malim" utakmicama će ih najvjerovatnije koštati četvrtog mjesta.

Totenhem ih je pobijedio 3:0 i pritom iskoristio njihove brojne kikseve u posljednjih nekoliko nedjelja, pa im je tako poslije Kristal palasa, Brajtona i Sautemptona - planove sinoć pomutio i Njukasl. "Svrake" su slavile 2:0 i tako ostavile Arsenal na dva boda daleko od Totenhema pred posljednje kolo Premijer lige.

Možda će vas zanimati

Trebalo bi da "pijevci" imaju lakši zadatak jer se sastaju u gostima sa već prežaljenim Noričom, dok Arsenal dočekuje Everton koji se grčevito bori za opstanak i vrlo im je važno da dođu do pozitivnog rezultata.

Ali, dobra vijest je da atmosfera unutar svlačionice u Arsenalu nije dobra, o čemu govore i riječi iskusnog Granita Džake. Bivši kapiten kluba je ponovo dao nespretnu izjavu poslije meča na "Sent Džejmsisu" koja se vjerovatno neće dopasti Mikelu Arteti pošto nije odredio Švajcarca za "ribanje fudbalera".

"Teško je pronaći prave riječi. Od prvog do posljednjeg minuta izgledali smo kao da ne zaslužujemo da budemo na terenu. Ne mogu da objasnim zašto. Nismo igrali prema planu, nismo slušali trenera", rekao je Džaka i dodao:

"Užasno smo odigrali. Ovakvom igrom ne zaslužujemo Ligu šampiona, a ni Ligu Evrope."

Izvor: Profimedia

Arsenal je na tom susretu napravio dosta kikseva u odbrani, Ben Vajt je postigao autogol, pa je između ostalog i njega Džaka "dokačio" u intervjuu poslije utakmice.

"Ne znam zašto ne radimo ono što trener od nas traži. Ako nisi spreman za utakmicu, ostani kod kuće. Bez obzira na svoje godine. Ako si nervozan, ostani na klupi ili kod kuće. Treba da imaš m**da da izađeš ovdje i da igraš. Ovo je bila jedna od naših najvažnijih utakmica i zato se izvinjavam", rekao je nervozni Džaka.

Legendarni fudbaleri Gari Nevil i Džejmi Karager, koji danas rade kao komentatori, nisu bilo zadovoljni riječima koje je Džaka uputio poslije utakmice i poručili da je i sam nekada znao da bude katastrofalan.

"Lako je biti jak na riječima tokom intervjua, treba to biti i na terenu. Prozvao je neke mlade igrače i neke nedovoljno spremne. Meni se sviđa kad je neko direktan, ali lako je to. I on je bio dio tima, svi su zajedno bili uključeni u to...", poručio je Karager dok je kritikovao švajcarskog vezistu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC