• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meho Kodro od naredne sezone neće sjediti na klupi Lozane: Cijenimo te i zbog ljudskih kvaliteta

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine Meho Kodro od sezone 2022/23 više neće voditi Lozanu, potvrdio je u četvrtak švajcarski klub.

 Meho Kodro više nije trener Lozane Izvor: MONDO/Samir Cacan

U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu kluba, Lozana je potvrdila da Meho Kodro neće voditi ekipu u narednoj sezoni, zahvalivši se nekadašnjem napadaču Veleža i Barselone na radu u protekle dvije godine.

"Dolazak Mehe Kodre tokom vansezone 2020. poklopio se s klupskom ambicijom da profesionalizuje sportsku strukturu. Izazov koji su uspješno prihvatili bosansko-španski trener i njegov stručni štab omogućio je klubu da stvori reputaciju čvrste i razigrane ekipe u Švajcarskoj ligi, sposobne da se takmiči sa velikanima švajcarskog fudbala o čemu svjedoči treće mjesto u sezoni 2020/21, kao i ubjedljiva pobjeda protiv Siona (4:0) u Kupu Švajcarske", navedeno je u saopštenju Lozane.

Ipak, ono što je i Švajcarcima bitnije je Kodrina ličnost.

"Više od bilansa, pamtit će se važne tačke iz Kodrine ere: profesionalnost, iskustvo i vizija. Evo, između ostalog, što je Meho Kodro donio klubu u protekle dvije sezone, omogućivši Lozani i njenim igračima razvoj. Diskretna, ali simpatična ličnost, Meho Kodro će se takođe cijeniti zbog ljudskih kvaliteta na klupi prvog tima. Klub želi iskreno da zahvali Kodru na njegovom radu i doprinosu klubu te mu želi puno uspjeha u budućnosti! HVALA MEHO! HVALA MEHO!", istaknuto je u saopštenju uz dodatak da će novi trener "lavova" i Kodrin nasljednik biti poznat nakon posljednjeg meča u sezoni.

Lozani je preostao još jedan meč protiv Šafhauzena, a nalaze se na sedmom mjestu na tabeli Čelendž lige Švajcarske, druge po rangu u toj zemlji.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC