• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uplašio se - Pogba nije smio da ode kod Gvardiole: Dogovorio sve sa Sitijem, ali zbog jednog je strahovao i rekao "NE"!

Autor Haris Krhalić

Zanimljive informacije su se pojavile u britanskim medijima.

 Pol Pogba trebao preći u Siti Izvor: Profimedia

Pol Pogba je riješio - ovog ljeta napušta Mančester junajted poslije šest godina od povratka u klub za tada rekordni transfer.

Ipak, Francuz neće otići u Mančester siti, iako je već imao sve dogovoreno sa klubom koji sa klupe predvodi Pep Gvardiola!

Ovo tvrdi britanski "Tajms", koji navodi da je Pogba već uspio da dogovori lične uslove sa Mančester sitijem, u trenucima kada su engleski mediji prvi put pričali o mogućnosti da vezista pređe na "plavu stranu" Mančestera.

Tada se činilo kao da su to samo čaršijske priče, ali "Tajms" uvjerava da je to bilo daleko više od nagađanja. Pogba je već bio u završnoj fazi pregovora i dogovorio je lične uslove sa klubom.

Kako ovog ljeta postaje slobodan igrač, nije morao da čeka dozvolu Mančester junajteda niti da Siti kontaktira svog gradskog rivala. Ipak, Pogba je od svega odustao kada je postao svjestan straha od reakcije navijača.

Smatrao je da bi njegov život postao neizdrživo težak u Mančesteru ukoliko bi rešio da Junajted zamijeni Sitijem, naročito kada se ima u vidu da je Francuz svojevremeno bio dio i omladinske škole "crvenih đavola".

Pogba je u Junajtedu od 2016. godine do danas osvojio samo tri trofeja (Liga Evrope, Liga kup i FA kup), a kluba sa "Old Traforda" je tada za njega Juventusu platio 105.000.000 evra. U ovom trenutku favorit za njegov potpis je upravo Juventus, mada se i Pari Sen Žermen nada...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC