• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković produžio ugovor, pa poručio: Nek' ja ostanem 10 godina, pa nek' dođe Miha!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je produžila ugovor sa svojim trenerom.

 dejan stanković produžio ugovor do juna 2025. godine Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Pred finale Kupa u kome Crvena zvezda igra još jedan vječiti derbi ove sezone tim iz Ljutice Bogdana napravio je veliki posao, ugovor je produžio Dejan Stanković. 

Šef struke crveno-bijelih i osvajač tri titule šampiona Srbije sa Crvenom zvezdom stafio je paraf na saradnju do ljeta 2025. godine. 

"Fenomenalno se osjećam. Poslije veoma dobre i teške sezone, napravili smo veliki uspjeh i potpis ugovora je potvrda da zajedno možemo sve, da pozitivno razmišljamo o budućnosti. Zahvalio bih se klubu na povjerenju i strpljenju. Ovo su bile lijepe dvije i po godine, sad kreće novi i još jači ciklus. Ovo je samo potvrda da je klub od prvog dana vjerovao u mene, tako da činimo jaku jcelinu i blok. Zahvalio bih se i mojim momcima, bez njih ni ja ne bih bio kompletiran. Ne bih uspio da napravim tako značajne rezultate da nije bilo njih. Hvala i navijačima koji su uvijek bili uz mene i davali podršku. Zajedno možemo sve", počeo je Stanković.

Izvor: FK Crvena zvezda

Naglasio je da se ciljevi ne mijenjaju, a da su oni jasni i isti svake godine.

"Što se ciljeva kluba tiče, tu se ništa ne mijenja. Zvezda je takav klub da su ciljevi uvijek isti - dupla kruna, grupna faza u Evropi i da probamo da doguramo što dalje, tako će biti svake godine, bilo da je trener ili igrač. Ciljevi će uvijek biti veliki", dodao je on.

Tu je dvije i po godine, a po njegovim riječima ne bi mu smetalo da i cijelu deceniju provede na klupi ekipe sa "Marakane". 

"Nisam očekivao da ću opet produžiti ugovor, ali sam maštao i radio na tome. Sjećate se da smo prije par dana pričali o izjavi Siniše Mihajlovića i onome što je rekao - neka Deki ostane 10 godina, pa ću ja doći. Polako se približavamo tome i ne bih imao ništa protiv da ostanem u Zvezdi 10 godina i ne bih morao da vodim nijedan više klub, jer sa toliko ljubav i emocije radim da mi ništa drugo nije potrebno", podvukao je Stanković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC