• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se oglasio pred finale Kupa: Evo kako će Grobari moći do karata za "Marakanu"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-bijeli objavili detalje u vezi sa kupovinom ulaznica za meč za trofej

 Cijene ulaznica za finale Kupa Srbije Izvor: MN PRESS

Poslije završetka Superlige u nedjelju, "vječiti" rivali se pripremaju za posljednji meč sezone - finale Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak od 18 časova.

S obzirom na to da je organizator ove utakmice Fudbalski savez Srbije, Partizan je u ponedjeljak saopštio da će prodaja ulaznica za sektore namijenjene navijačima crno-bijelih biti prodavane i na stadionu u Humskoj, u utorak od 10 časova, pa do početka meča.

Cijene ulaznica za te sektore su - 500 dinara za jug, 800 dinara za bočne dijelove istočne i zapadne tribine, kao i po 1.000 dinara za centralne delove na istoku i zapadu. Takođe, karte za VIP ložu na zapadu prodavaće se po cijeni od 1.500 dinara.

Partizan je saopštio da će se utakmice prodavati i u "Ticketline Shop"-u na Novom Beogradu, u Merkator Centru Beograd i na blagajnama stadiona FK Partizan. Takođe, napomenuto je da će na dan utakmice prodaja biti organizovana isključivo na blagajni stadiona u Humskoj, kao i da jedna osoba može da kupi najviše četiri ulaznice, uz lični identifikacioni dokument.

Partizan je najuspješniji klub u Kupu od osamostaljivanja Srbije i bio je učesnik posljednjih sedam finala. Prošle godine Zvezda je osvojila trofej pobijedivši crno-bijele na penale, na istom mjestu gdje će i ovog proljeća biti odigran meč za trofej.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC