• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"U prvenstvu smo brutalno pokradeni!" Stanojević riješio da li ostaje u Partizanu: Pričaćemo večeras!

Autor Dragan Šutvić

Aleksandar Stanojević je govorio i o svojoj budućnosti u Partizanu, a smatra da je njegov tim bio bolji u finalu Kupa Srbije.

 da li stanojević ostaje u partizanu nakon finala kupa srbije  Izvor: TV Arena sport/screenshot

Partizan je odigrao odličnu sezonu, ali ostali su bez trofeja. Crvena zvezda je odbranila "duplu krunu" pošto je slavila i u finalu Kupa Srbije 2:1 (1:0), a Aleksandar Stanojević žali zbog propuštenih šansi.

"Mislim da smo danas bili konkretniji, da ne kažem bolji, opasniji po protivnički gol. Jednostavno nismo dali svoje šanse, nismo riješili svoje prilike za gol. Oni su imali Kataija koji je iz dvije individualne situacije riješio utakmicu za razliku od nas koji iz mnogo više situacija koje smo imali nismo riješili utakmicu", kazao je Stanojević.

Na pitanje da li je sezona neuspješna pošto nije bila trofeja, Stanojević je odmahnuo glavom i poručio da smatra da to ne može da se gleda na takav način.

"Ovo za kup se slažem, za šampionat se ne slažem jer smo brutalno pokradeni i to su bile činjenice, a ovdje čestitam na ovoj pobjedi u kupu na koju nemamo zamjerke. Kada neko pobijedi mora da se čestita i naravno da nisam zadovoljan", rekao je Stanojević za TV Arena Sport.

O svojoj budućnosti nije želio mnogo da priča, ali je istakao da je u "svojoj glavi riješio".

"Da ne pričamo sada, ovo je ipak finale kupa i jedan spektakl. Da ne stavljam sebe u prvi plan, neću da pričam o tome, sutra ću i večeras pričati o svemu sa ljudima iz kluba", zaključio je trener Partizana.

Prethodno se spekulisalo da će Stanojević napustiti Partizan bez obzira na ishod finala Kupa Srbije, a u javnosti se spekulisalo da će ga naslijediti Mladen Krstajić. Bivši fudbaler i sportski direktor crno-bijelih sad bi mogao da se vrati u novoj ulozi u Humsku, a nedavno je dobio otkaz u Makabiju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Niko bitan

Ne rise Stanoje.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC