• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nisam samo ja osvojio duplu krunu!" Stanković ispravio novinara: Trener Zvezde poručio - 15 dana odmora, pa opet isto!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Stanković istakao je prve utiske poslije utakmice Crvene zvezde i Partizana u finalu Kupa Srbije.

 dejan stanković nakon finala kupa srbije Izvor: TV Arena sport/screenshot

Dejan Stanković je dan pošto je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom osvojio još jednu titulu. Ponovo je u njegovim rukama završio Kup Srbije, pa tako na svom kontu za dvije i po godine rada na "Marakani" ima dvije duple krune.

Na komentar novinara TV Arena Sport da je to istorijski dobar uspjeh, Stanković se nije složio i poručio je da to nije svakako samo njegov uspjeh - nego je u prvi plan istakao svoje igrače. Odmahnuo je glavom i počeo da hvali svoje momke sa kojima ima sjajan odnos.

Možda će vas zanimati

"Ne bih se složio, klub je osvojio dvije duple krune i moji igrači. Kad treniraš ovakve igrače sve je moguće. Uz ovakvu atmosferu, sezona za memorisati i izvući pouke. Naučiti na greškama, zapamtiti šta je bilo dobro, sad nam je potreban odmor i neka momci proslave i neka uživaju 14-15 dana sa familijama, pa nas čeka novi izazov", najavio je Dejan Stanković napad na grupnu fazu Lige šampiona.

Posebno je nahvalio i Aleksandra Kataija koji je sa dva maestralna gola vodio Crvenu zvezdu ka pobjedi u utakmici koja nije bila puna fudbaske ljepote.

"Katai je dao dva fenomenalna gola, a utakmica na momente nije bila lijepa. Igra se čvrst i jak fudbal, htjele su obje ekipe pobjedu, čestitam Partizanu na fer i korektnoj borbi. Imali smo momente gdje smo morali da trpimo. Htjeli smo sa trojicom pozadi i to je dobro funkcionisalo, bilo je par propusta, ali sam zadovoljan kako je to funkcionisalo. Poslije toga je Pankov imao probleme jer je imao operaciju, ako sam morao da radim izmjenu - ubacio sam napadača. Vratili smo se na romb i tako je došlo do gola. Maestro Katai je postigao fenomenalan gol. Hvala svima i vidimo se za mjesec dana", zaključio je Stanković.

Pogledajte fotografije sa utakmice!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC