• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gdje ima dima ima i vatre: Evo u kojem italijanskom klubu bi Kristijano Ronaldo mogao da nastavi karijeru

Autor Nikolina Damjanić

Portugalski fudbaler bi ovog ljeta mogao da napusti Mančester junajted, iako iz tog kluba stižu drugačije informacije.

 Roma zainteresovana za Ronalda Izvor: Profimedia

Prethodnih dana mediji u Italiji pisali su da Roma želi da pokvari Interove planove oko dovođenja Paula Dibale - čak se i Frančesko Toti javio kako bi ga ubjeđivao da pojača tim Žozea Murinja, ali je "Vučica" možda krenula po nešto još veće. Želja je ni manje ni više - Kristijano Ronaldo!

Ovu informaciju prenosi najuticajniji rimski list "Il Messaggero", a italijanski novinari specijalizovani za transfer smatraju da je to dobar izvor.

Naravno, posao je još daleko od realizacije, ali gdje ima dima... Još se ne zna u kakvim je planovima Ronaldo kod novog trenera Mančester junajteda Erika Ten Haga, pa iako je Holanđanin govorio da napadač ostaje u klubu, to bi moglo da se promjeni.

U timu sa "Old Traforda" posljednjih godina vlada haos, pa niko ne može da tvrdi šta će se desiti tokom ovog ljeta. Recimo, engleski mediji su prije desetak dana pisali o tuči na treningu, što bi moglo da utiče na Ronalda i ubjedi ga da po drugi put napusti Mančester. 

Roma je stupila u kontakt sa Kristijanom Ronaldom kako bi mu predočila plan po kojem on stiže u Rim. To je želja Žozea Murinja, koji je Romi donio prvi evropski trofej u klupskoj istoriji, a sada želi jači tim za narednu sezonu. U dogovoru sa Danom Fridkinom, vlasnikom rimskog tima, pronađena su neka potencijalna pojačanja.

Kao što smo već rekli, jedno od njih je Dibala, dok bi Žoze Murinjo volio u timu i Kristijana. Portugalski trener i njegov legendarni sunarodnik sarađivali su u Real Madridu, a sada bi imali nešto drugačiji zadatak tokom zajedničkog posla.

Za razliku od španskog velikana gdje su trofeji imperativ, Romi je prvenstveni cilj da se vrati u vrh italijanskog fudbala.

Iako se trenutna sezona može opisati kao uspješna zbog trofeja u Konferencijskoj ligi, "Vučica" je Seriju A završila tek na 6. poziciji i sa 23 boda manje od šampiona. Apetiti su porasli, a razlika u odnosu na najbolje u zemlji će morati da se smanji.

(Mondo)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC