• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pojačanje van terena: Maria Đurić novi portparol Borca

Autor Haris Krhalić

Borac se pojačava na svim pozicijama

 Maria Đurić Izvor: Promo/FK Borac

Uz pojačanja na terenu, Borac je dobio i pojačanje van terena. Maria Đurić novi je portparol FK Borac, a ovog posla latiće se već s prvim danom priprema za novu sezonu.

"Dolazak u FK Borac i ulazak u svijet fudbala za mene je veliki izazov u karijeri. Za mene je ovo jedno novo poglavlje i veoma sam motivisana da iskoristim svoja znanja i iskustva kako bi FK Borac napredovao i u ovom, veoma bitnom, segmentu. Znam da je naš klub sinonim za Banjaluku i banjalučki sport, i već se radujem novim pobjedama svih nas", kaže Maria, koja je rođena u Bandungu, u dalekoj Indoneziji, ali od djetinjstva vezana za Banjaluku, u kojoj je završila Osnovnu školu „Ivo Andrić“.

Maria je svoje školovanje nastavila u Bangkoku, a nakon završetka studija proputovala je „pola svijeta“ prije povratka u Banjaluku. U medijski svijet zakoračila je kao social media menager i voditelj na Kuvo TV, a od sada će biti prepoznatiljivo lice FK Borac.

"Na sport gledam kao jednu od najvažnijih sfera društvenog života, a FK Borac na prepoznatljiv simbol našeg podnevlja. Zajedno sa ekipom ljudi, sa kojima ću sarađivati unutar kluba, uvjerena sam da možemo da napravimo mnogo toga kako bi naš klub bio predstavljen u javnosti onako kako zaslužuje. Čeka nas puno posla, ali svi smo radoholičari i to nam neće predstavljati problem. Najvažnije je da ekipa na terenu niže pobjede, a mi ćemo im biti još jedan dodatni vjetar u leđa", ističe Maria, koja odlično govori pet svjetskih jezika, a kroz šalu kaže, da joj dolaskom u FK Borac, fudbal postao sport broj jedan, potisnuvši golf koji često igra u slobodno vrijeme.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BeVe

Sprema se strašan tim. Imam osećaj da ćemo u evropi izvući Budućnost i nalupati ih ko majmune

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC