• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadićeve kapitenske riječi - Pobijedili smo, ali moglo je još: Otkrio zašto mu je posebno drago zbog Jovićevog gola!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dušan Tadić je bio zadovoljan poslije pobjede nad Švedskom.

 Dušan Tadić zadovoljan pobjedom Srbije protiv Švedske Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavila je da pruža dobre partije u Ligi nacija, pošto je upisali druga trijumf u nizu i poslije Slovenije savladala i Švedsku.

Ovoga puta je rezultat bio 1:0, a tri boda sa gostovanja u Stokholmu su približila "orlove" borbi za prvo mjesto u grupi. Kapiten Dušan Tadić sumirao je utiske poslije meča i rekao da je njegova ekipa mogla da postigne još koji gol.

Možda će vas zanimati

Srbija je slavila golom Luke Jovića u nadoknadi vremena prvog dijela igre, a Tadić je poput pravog kapitena imao i manju zamjerku za čitavu ekipu, uprkos osvojenim bodovima.

"Bitno da smo pobijedili. Prvo poluvrijeme smo dominirali, bili bolji, jedina zamjerka je da smo mogli da postignemo gol ranije, pa i treći. Poslije pred kraj Švedska je imala inicijativu, prvo poluvrijeme smo dominirali i bili smo bolji", rekao je Tadić.

Kapiten Srbije, ali i Ajaksa, bio je posebno zahvalan zbog lijepe podrške srpske dijaspore u Stokholmu.

"Igramo za našu državu, trudimo se da pomgonemo na svaki način, sa kvalitetom, karakterom i drugim stvarima, mislim da je najbolje da igramo timski, da tako možemo stalno da odigramo dobro. Željeli smo da pobijedimo, da nagradimo ove predivne navijače, kad dođe ovoliko ljudi da podržava našu zemlju sa toliko zastava, imaš zadatak da ih nagradiš pobjedom."

Tadić je imao riječi hvale i za mlade igrače koji su dobili šansu i iskoristili je.

"Mislim da su odlično iskoristili šansu, da su se lijepo prilagodili timu, da su radili sve što je ekipi potrebno. Drago mi je zbog Jovića i njegova dva gola, zalagao se, trudio se, dobio je nagradu, a nije mnogo igrao u klubu."

Srbija sada zaostaje samo jedan bod za Norveškom u borbi za prvo mjesto. Za Tadića nema dileme da li će se njegova ekipa boriti do samog kraja za plasman u A diviziju.

"Naravno, svaku utakmicu hoćemo da pobijedimo, dominiramo, uvijek ćemo da težimo ka tome. Mislim kad postoji sistem, način igre, kad upadne jedan ili dva ili tri igrača, da to nije problem, svi su odlično odradili posao, svi treba samo da uživamo u igri", poručio je Dušan Tadić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC