• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opšti haos u Hrvatskoj zbog izjave trenera! Uvrijedio je čitavu Dalmaciju, javila se i legenda - "Sine, to je glupost!"

Autor Haris Krhalić

Vedran Ćorluka je sebi dao za pravo da komentariše i više nego što je dozvoljeno, tako da je uvrijedio dobar dio Hrvatske jednom izjavom.

 Ćiro Blažević o izjavi Vedrana Ćorluke Izvor: Profimedia

Vedran Ćorluka je bivši reprezentativac Hrvatske, a od prošle godine je u stručnom štabu selektora Zlatka Dalića, međutim djeluje da nije još razumio da kao pomoćni trener ne može da priča baš sve što misli.

Tako je njegova posljednja izjava napravila haos u javnosti u Hrvatskoj, pošto je ponovo došlo do "klubaške podjele" na Dinamo, za koji je igrao, i najvećeg rivala Hajduk. Uneo je mnogo nemira jer je to postala glavna tema medija koji iz svakog ugla analiziraju sljedeće njegove riječi...

"Biću iskren, ja sam dinamovac i ne mislim da je Marko Livaja najveća zvijezda HNL-a. Bez obzira što je reprezenzetivac i odličan igrač, što je donio Hajduku novu dimenziju i kvalitet. Možda je to u Dalmaciji, ali u Zagrebu sigurno nije. Za mene kao dinamovca najveće zvijezde su Oršić i Livaković", poručio je Vedran Ćorula i ne sluteći da je time udario u osinjak i da ga čekaju brojne kritike zbog toga.

Dio publike u njegovoj izjavi ne vidi problem, dok drugi misle da je neprofesionalan pošto je u stručnom štabu reprezentacije, tako da ne smije da pravi podjelu između igrača, iako je veliko ime "vatrenih".

"O Ćorluki sam čuo sve najbolje i mislim da je perspektivan trener, ali ovo je grozna greška. Prvo, on ne treba javno da poredi igrače koji su konkurencija u reprezentaciji, tim više što je rekao glupost. Oršić treba još mnogo pure da pojede dok dođe na Livajin nivo. Livaja je svjetska klasa, a ovaj je za sada samo nacionalna", kazao je čuveni Ćiro Blažević koji dodaje da Ćorluku poslije svega ipak ne treba razapinjati.

Izvor: MN PRESS

"Ja ću mu reći javno: sine, pogriješio si. Ne samo što ti kao pomoćnik selektora nemaš pravo da bilo koga da dižeš jedan iznad drugog. Ja ću ga ovim putem ispraviti jer mi moje reference to daju za pravo".

S druge strane Zlatko Dalić je rekao da mu je "56 godina i da čuva zdravlje, tako da ne prati medije", čime je želio da stavi tačku na priču o ovoj temi pred važnu utakmicu Hrvatske u Danskoj u Ligi nacija, međutim pitanje je da li će uspjeti pošto je Ćorluka "uvredio" čitav Split jer nije podigao Livaju u nebesa.

Podsjetimo, Livaja je prošle sezone postigao 32 gola na 40 mečeva za "bile", asistirao je još za sedam, međutim njegova ekipa na kraju nije uspjela da osvoji šampionski naslov.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC