• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je završena priča! Stanković na jednog igrača više ne računa, a evo zašto Falko nije došao na pripreme!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dejan Stanković je govorio na početku priprema Crvene zvezde i o slučaju Milana Gajića.

 Dejan Stanković potvrdio odlazak Gajića iz Zvezde Izvor: YouTube/Zvezda TV/Screenshot

Samo dvije i po sedmice pošto je odbranila "duplu krunu", Crvena zvezda je počela pripreme za novu sezonu. Na prvom spisku Dejana Stankovića našla su se 24 fudbalera i svi će odmah otputovati na Zlatibor, ali mnogi igrači će se priključiti timu kada se "doda" tempo po odlasku u Sloveniju.

"Moramo da arhiviramo uspjehe, naša obaveza je da damo sve od sebe da i naredne sezone izvučemo maksimalan broj utakmica i da sezonu završimo na što lepši način. Ne može Zvezda da bira šta želi da osvoji ili šta da stavi po strani, idemo po svaki trofej i da ispunimo što veće ciljeve i ove godine smo spremni za to", rekao je Dejan Stanković prilikom obraćanja medijima i potom se osvrnuo na spisak igrača.

Na njemu nema brojnih igrača, uglavnom zbog toga što imaju obaveze sa reprezentacijama, ali ima onih i za koje je Stanković morao posebno da objasni odsustvo.

"Gajiću je istekao ugovor i to je pitanje za upravu da li će produživati. Odigrao je fenomenalno prethodnih šest mjeseci i pokazao je ozbiljan kvalitet, ali neke stvari tu ne zavise od mene. Što se tiče Falka, dobio je specijalnu dozvolu da ostane i u narednim danima", rekao je Stanković.

Odmah potom je sportski direktor Mitar Mrkela objasnio da je "završena priča" oko ugovora Gajića i da je već potpisao za novi klub, dok je objasnio da Filipo Falko duže ostaje u Italiji kako bi lakše pronašao novi klub.

Pogledajte

01:06
Stanković na početku priprema Zvezde
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

A pojačanja?

"Doveden je Kangva i radimo na još jednom ili dva pojačanja. Imamo odličan roster i svježa krv bi dobro došla. Imamo igrače koji su izneli teret i prošle godine, ali prelazni rok je živa stvar i ne možeš da kažeš da je gotovo dok neko ne potpiše. Ima ovdje momaka koji su došli sa pozajmica, vratili su se Lučić i Mustafa, tu je i mladi Bogdanović, a trojica igrača su sa U19 reprezentacijom Srbije. Nek ostanu što duže!".

Marko Gobeljić je produžio ugovor na još dvije godine, a sportski direktor Mitar Mrkela je saopštio da "neće silovati" kada je u pitanju dolazak novog desnog beka.

Stanković je objasnio i da će Zvezda na pripremama odigrati četiri utakmice, a s obzirom na to da prvenstvo počinje 9. jula, to znači da će imati i četiri superligaška meča pred kvalifikacije u Ligi šampiona.

"Prvi put da titula vrijedi mnogo miliona, vrijedi direktan ulazak u Ligu šampiona, veći motiv ne može niko da ima. Biće teško i zanimljivo prvenstvo. Ulog je veliki i hoćemo da budemo pravi u svakom trenutku", zaključio je Stanković prije odlaska sa ekipom na Zlatibor.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC